Kiss Ádám

Kiss Ádám

6 videó - 1985
Kiss Ádám (Miskolc, 1985. február 7.) magyar humorista, a Dumaszínház tagja, a Showder Klub egyik állandó fellépője.
Ez az egész Szerencsen kezdődött, egy hosszan tartó gyakorlat után, mikor is szüleim úgy határoztak, hogy összebújnak. Mint utólag kiderült, nem eredménytelenül. Evilági életutam hangos kiáltozásokkal indult meg a miskolci kórházban, 1985 februárjában...

Kiss Ádám - humorTudásvágyam már akkor megmutatkozott, elmélyülten tanulmányoztam pelenkám hegy és vízrajz vonulatát. Később persze beszélni is meg tanultam. (Többek örömére, kevesebbek bánatára.) Először csak alapvető szavakat ismételgettem: papa, mama, tátá,… Ezzel aztán megfékezhetetlenül indult előre szellemi fejlődésem. Percek alatt tanultam meg a determinisztikus, individualista, kollektivizmus és még sok más érdekes, számunkra egyszerűen kiejthető szó jelentését.
Rendkívül színes gyermekkorom volt, ugyanis állandóan kék zöld foltok borítottak. Az óvodában sok szép élmény várt rám, itt találkoztam ugyanis először a gyengébb nemmel.
De a legnagyobb élményem mégis az volt, hogy már elengedett kézzel ültem a bilin, és már nekifutásból téptem le a WC-papírt.
Az általános iskola nagyon könnyen és nagyon változatosan ment, simán teljesítettem a nyolc osztályt. (négyszer az elsőt, négyszer a másodikat)….
Komolyra fordítva a szót: az érettségimet a szerencsi Bocskai Gimnáziumban szereztem. De az érettségemet nem ez a papír megszerzése jelentette, ugyanis ebben az évben vesztettem el az édesapámat, kinek a hiányát a mai napig nehezen fogadom el!
Nővéremmel és édesanyámmal ezután Pomázra költöztünk, én pedig megkezdtem a főiskolás éveimet a Budapesti Gazdasági Főiskola külkereskedelmi karán, nemzetközi kommunikáció szakon.
Azóta is itt boldogítom környezetem. Remélem már nem sokáig. (Bízzunk benne, hogy ezt a matek tanszék is így gondolja.)
A humor mindig is meghatározta az életem, 2005 elején kerültem a Godot Dumaszínházba ahol közönség előtt, adhattam elő mindazt, amit a haverok már kívülről fújtak.
A Nádas Györgytől átvett kifejezéssel: én a country stand-up comedy táborát erősítem. Mondhatnám, ez ilyen gumicsizmás stand-up, mert előadásaim múzsája nem más, mint ez a kis északkeleti régió: Borsod-Abaúj-Zemplén megye.
Röviden így tudnám előadni magam kedves olvasó.

forrás: Kiss Ádám

Ádám a Showder Klub oszlopos tagja, az első résztől aktív tagja a csapatnak.

Kiss Ádám - Az Én kettesem
Kiss Ádám - Dinnye vs. Melone and Ricsárdka.flv
Kiss Ádám : Mi a vicces a Borsodiakban?
Kiss Ádám és a vírusok
Kiss Ádám szicíliai kirándulás
Showder Klub - Kiss Ádám - 2010 - Legjobb jelenetek

 
   

Kiss Ádám - Az Én kettesemA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2012. február 23. Nézettség: 1,180

Tetszik