Finánc a pácban (Rien a déclarer / Nothing to Declare)

Finánc a pácban (Rien a déclarer / Nothing to Declare)

2 videó - 2010
színes, szinkronizált, francia vígjáték, 114 perc, 12+

Ruben Vandevoorde (Benoît Poelvoorde) keményfejű, szigorú és mélyen patrióta Belga vámtisztviselő, aki előszeretettel keseríti meg az átutazók életét. Mellesleg szívből gyűlöli a Franciákat. Mathias Ducatel (Dany Boon), Ruben francia kollégája épp az ellentéte: barátkozó természete és kedvessége már-már megkérdőjelezi, valóban alkalmas-e a munkára, amit végeznie kell. Amikor a '90-es években az Európai Unió miatt a határok megnyílnak, a két vámos kénytelen lesz együtt dolgozni, aminek eredményeképp igazi tragikomédia alakul ki a határon...

szereplő(k):
Benoît Poelvoorde (Ruben Vandevoorde)
Dany Boon (Mathias Ducatel)
Julie Bernard (Louise Vandevoorde)
Karin Viard (Irene Janus)
François Damiens (Jacques Janus)
Bouli Lanners (Bruno Vanuxem)
Olivier Gourmet
Michel Vuillermoz

.Finánc a pácban.
Finánc a pácban

 
   

.Finánc a pácban.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2012. május 8. Nézettség: 2,038


Videó lista megjegyzések

Olajos Jozsef Laszlo
kedd, 2012. május 8. 18:43
Nézzétek meg,szuper,:::)))
Németh Péter
szerda, 2012. május 9. 09:09
A két idős ember este együtt iszogatott, majd hajnalban mindketten betörőnek nézték a másikat. Súlyos sérülésekkel kerültek kórházba.

A különös történet kedd hajnalban történt a Pest megyei Törökbálinton. A Pistály dűlői házban hétfőn este még együtt iszogatott a 64 és 74 éves férfi. Hiába voltak jó barátok, hajnalra már úgy berúgtak, hogy nem ismerték fel egymást. Ráadásul mindketten azt hitték, hogy egy idegen hatolt be a telekre.

Összeverekedtek, közben többször is segítségért kiáltoztak. A szomszédok a zajokat hallván kihívták a rendőröket. A megérkező körzeti megbízott beszámolója szerint az egyik idős ember hátraszorított kézzel feküdt a földön, míg barátja a hátán ült.

A rendőr felszólítására abbahagyták a verekedést, de ekkorra már mind a ketten több komoly sérülést is beszereztek. A mentők szerint csontjuk is törött. A budaörsi rendőrség súlyos testi sértés miatt indított eljárást.
Németh Péter
szerda, 2012. május 9. 09:10
Tévedésből verte össze egymást két férfi