Menekülés 1. 2. rész (Die Flucht / March of Millions)

Menekülés 1. 2. rész (Die Flucht / March of Millions)

1 videó - 2007
színes, német filmdráma, 180 perc

1944 nyara. Lena von Mahlenberg grófnő azért tér vissza kelet-poroszországi otthonába, hogy helyrehozza megromlott kapcsolatát halálos beteg édesapjával. Ezért nem csupán a birtokkal kapcsolatos teendőket veszi kézbe, hanem arra is hajlandóságot mutat, hogy hozzámenjen egy magas rangú náci tiszthez. A birtok körüli munkákba temetkezve a nő először nem törődik azokkal a porosz menekültekkel, akik egyre nagyobb számban érkeznek keletről, de ahogy a frontvonal és vele együtt a Vörös Hadsereg is mind közelebb kerül, már ő sem hagyhatja figyelmen kívül a figyelmeztető jeleket. Francois Beauvais, a birtokán dolgozó francia hadifogoly biztatására Lena a családja élére áll, hogy egy veszélyekkel teli vándorútra induljanak, melynek végcélja még előtte is ismeretlen.

rendező: Kai Wessel
forgatókönyvíró: Gabriela Sperl
zeneszerző: Enjott Schneider
operatőr: Holly Fink
producer: Katrin Goetter, Joachim Kosack
vágó: Carsten Eder, Tina Freitag, Heidi Handor

szereplő(k):
Maria Furtwängler (Lena Gräfin von Mahlenberg)
Jean-Yves Berteloot (Francois Beauvais)
Tonio Arango (Heinrich Graf von Gernstorff)
Gabriela Maria Schmeide (Babette)
Jürgen Hentsch (Berthold Graf von Mahlenberg)

Menekülés 1. 2. rész (Die Flucht / March of Millions)

 
   

Menekülés 1. 2. rész (Die Flucht / March of Millions)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2013. október 12. Nézettség: 2,675


Videó lista megjegyzések

Néveri László József
szombat, 2013. október 12. 18:16
Most már csak olyan filmeket telepítenek ide, amit nem élehet elérni normálisan ? Miért, és kik ???
Néveri László József
szombat, 2013. október 12. 18:18
Minek ide a film, ha nem lehet szabadon lejátszani ??? Én meg ráadásul a szerencsejátékokat sem játszom. Igencsak kezd ez az egész erőszakos, és undorító lenni !
Ujváriné Judit
szombat, 2013. október 12. 19:00
Csak olyan filmeket hozunk ide, ami megtalálható a neten, más oldalakon is. A reklámokat nem mi tesszük rá, mindenkinek magának kell gondoskodni róla, hogy a lehető legkevesebb reklám látszódjon a gépén. Ezt egy AdBlock Plus nevü kis kiegészitővel, amit a böndészőbe kell telepiteni, ki lehet küszöbölni. Viszont van olyan mint pl. a YouWatch tárhelye, amit nem lehet megnyitni, ha az Adblock be van kapcsolva a gépen. Mást nem igen lehet tenni, egyre több akadályt állitanak az ingyenfilmek elé. A legjobb ilyen szempontból a YouTube, de ott meg újabban nemcsak egy-egy filmet törölnek, hanem az ottani feltöltők összes filmjét, ami egy fiókban van.

Ha bejön bármilyen reklám vagy akármi a filmen kivül, ha be lehet zárni akkor be kell, de egész egyszerüen a lejátszó gomb elinditása után eltünnek a reklámok. De mondom a legjobb egy kiegészitő a böngészőbe telepitve.
Néveri László József
vasárnap, 2013. október 13. 15:39
Köszönöm, de sajnos nem vagyok számítúgép akrobata, csak egy 62 éves nyugdíjas, aki szereti a Magyar filmeket, és a Magyarul beszélő filmeket is.
Most például olyan reklám van a képen, hogy nyertem egy ipadot... De nem tudom elintézni, hogy eltűnjön, ez a leg-szemtelenebb reklám a világon. Lassan ez a szórakozásom is bosszúsággá fog vállni, itt nem lehet már semilyen filmet megnézni !
Ujváriné Judit
vasárnap, 2013. október 13. 16:12
Mint mondtam, nem nálunk vannak a reklámok, hanem azon az oldalon, ahová a film fel van töltve. Mindenhol, ahol ez a film van, ugyanez a helyzet. Itt van már ez a film a vidto oldalon is, meg lehet próbálni, hátha kevesebb a reklám. Semmi másra nem kell figyelni, reagálni, csak a lejátszásra.
Adblock telepitése Firefoxba: Felül ----Eszközök katt, lenyiló ablakban
Kiegészitők-re katt, megjelenik a Firefoxban lévő kiegészitők. Itt jobb oldalon felül egy ablak,(keresés a kiegészitők között) ide be kell irni: Adblock
Elkezd keresni, és ha kiadta a neveket, ki kell választani, ha ott van az Adblock Plus-t, jobb oldalon ott a telepités gomb, arra katt, és máris települ a gépre.
Lehet hogy újra kell inditani hozzá a Firefoxot, de az nem gond, mert ha utána megnézi a kiegészitőket, már ott kell lennie az Adblocknak is. Be lehet állitani, hogy mindenhol blokkolja a reklámokat. Vagy ki is lehet kapcsolni oldalakat, hogy ott ne szürje, mert vannak olyan oldalak, amik nem működnek, ha Adblock be van kapcsolva, tehát ott ki lehet kapcsolni.
Én is csak egy nyugdijas vagyok, és nem értek a számitógéphez sem, nekem is elmagyarázták, és minden további nélkül sikerült felraknom, tehát biztos vagyok benne, hogy menni fog.
Egy biztos, hogy az ilyen bejövő reklámokra nem szabad reagálni, sem letölteni, sem rákattintani, mert attól még a film nem fog elindulni.
Egyre több oldalon, és egyre erőszakosabban rakják a reklámokat, és másképp nem védekezhetünk, csak a reklámblokkolóval.