Csillagközi invázió (Starship troopers) 1-3. rész

Csillagközi invázió (Starship troopers) 1-3. rész

0 videó - 1997
színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akció-trilógia

1. rész: Csillagközi invázió (1997)

Johnny Rico diplomája megszerzése után büszkén lép be a hadseregbe. A harmadik évezredben az Egyesült Földi Állam állampolgárságot nyújt a bátraknak. A hazafiasságnál azonban a szerelem többet nyom a latban: Johnny csak imponálni akar régi szerelmének, Carmennek, aki pilótának készül. A kiképzőtáborban a teljesítménye kiváló, de egy tragikus baleset miatt ki akar lépni. Az emberiséget fenyegető háború a Klendathu bolygóról származó félelmetes rovarok ellen azonban jobb belátásra bírja. A kilátástalan küzdelemben elég alkalma akad, hogy bajtársainak, feletteseinek és szerelmének is bebizonyítsa helytállását.

2. rész: Csillagközi invázió 2. (2004)

Néhány évvel azután, hogy Doogie Howser csapatával túlélte a rovarok csillagközi invázióját, a félelmetes rovarfaj újabb terjedési módot talált. Testről-testre költöznek, átvéve a test gazdájának eredeti személyiségét. Doogie maroknyi csapatával útrakel, hogy a titok végére járjon. A távoli bolygón egy elhagyatott őrhelyet talál, amelynek egyetlen túlélő lakója maradt, Dax. A kiváló katonát lefokozták és börtönre ítélték felettesei, majd mindenki kihalt mellőle. A katonák összefognak, hogy közös erővel szorítsák vissza az újult erővel támadó rovarokat...

3. rész: Csillagközi invázió 3. (2008)

Johnny Rico ezredes visszatér csapata élére egy titkos küldetés erejéig, melynek célja, hogy megmentsen néhány, a távoli OM-1-es bolygón rekedt katonát. Egyetlen reménységük az új és régi típusú bogarak ellen az a "Martalóc" nevű fejlett fegyvertechnológia, amely egyben a Föderáció árulója ellen is megoldást jelenthet. Ahogy Lola Beck kapitány és csapata a túlélésért küzd az ellenséges vidéken, lassan kezdenek ráébredni, hogy az OM-1-es bolygón valami nagyon nincs rendben: a bogarak birtokában ezúttal olyan fegyver is van, amely elpusztíthatja az egész emberiséget.

Rendező: Paul Verhoeven, Phil Tippett, Edward Neumeier

Szereplők:
Casper Van Dien
Denise Richards
Dina Meyer
Michael Ironside
Jake Busey
Neil Patrick Harris
Clancy Brown
Patrick Muldoon
Matt Levin
Billy Brown
Richard Burgi
Kelly Carlson
Cy Carter
Sandrine Holt


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2015. november 19. Nézettség: 925


Videó lista megjegyzések

Balogh Anna
vasárnap, 2015. november 22. 18:15
:)