Nézd ki van itt! (Er ist wieder da)

Nézd ki van itt! (Er ist wieder da)

0 videó - 2015
Szines, feliratos, német komédia, 111 perc

2011 nyara. Berlin közepén egy üres telken, katonai egyenruhában ötvenhat esztendős férfi ébredezik: Adolf Hitler. Amit talál: béke, demokrácia, rengeteg külföldi és egy női kancellár... Ebben az új világban a tőle elvárható fanatikus hittel új karrierbe kezd ?

Vicces film készült Németországban a mai világban újra felébredő Adolf Hitlerről, aminek alkalmából a Őt játszó színész, Oliver Massuci megtapasztalhatta, hogyan viszonyulnak a mai németek egy Hitler-ruhában, Hitler-bajusszal megjelenő, általánosan is Hitlernek kinéző emberhez…

Rendező: David Wnendt

Szereplők:
Oliver Masucci, Fabian Busch, Christoph Maria Herbst, Katja Riemann, Franziska Wulf


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2016. április 13. Nézettség: 1,179

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Szabo Gabor
péntek, 2016. április 15. 07:57
Komédiànak indul és egyre komolyabbà vàlik..a föhös magàt adja és a véleményét hozzà.Nagyon könnyen beilleszkedik mindennappjainkba és mindenre van megoldàsa..Nagyon sokan egyetértenek vele..A film végén jön rà a nézö ,mennyire komoly,tàvolbamutato és elgondolkodtato a film;hiszen mi sem tudjuk mit hoz a holnap és hovà vezet ,ha vakon hiszünk a hordòszònoknak és mai vezéreinknek..Ezt a filmet nem fogjàk sehol reklàmozni ,de a maga nemében egy mestermü !
Feriencsik Ladislaus
szombat, 2016. április 23. 22:31
Szabó Gábor: ezt a filmet nagyon is reklámozták és nagy siker is voilt (Németországban). Amugy a könyv is, Timur Vermes (igen, Vermes, apja 56-os menekült) első regénye, másfélmillió példányban kelt el - eddig.