A mestergyilkos - Feltámadás /Mechanic: Resurrection/ 2016.

A mestergyilkos - Feltámadás /Mechanic: Resurrection/ 2016.

1 videó - 2016
színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 99 perc

A már visszavonult Arthur Bishop (Jason Statham) összejön egy Gina nevű leányzóval (Jessica Alba), akit aztán a bérgyilkos munkásságát jól ismerők egy csoportja elrabol, hogy rajta keresztül néhány számukra roppant fontos célpont likvidálására kényszerítsék Bishopot. Utóbbi kénytelen-kelletlen bele is megy a buliba, csakhogy aztán a megölése helyett összehaverkodik a célszemélyek egyikével: Max Adams-szel (Tommy Lee Jones), aki ráveszi, hogy fogjanak össze és szálljanak szembe azokkal, akik túszként tartják fogva Ginát.
(A videón vízjel látható végig.)

Rendező: Dennis Gansel

Szereplők:
Jason Statham
Tommy Lee Jones
Jessica Alba
Michelle Yeoh
Natalie Burn
Yayaying Rhatha
Sam Hazeldine
John Cenatiempo

A mestergyilkos 2016.

 
   

A mestergyilkos 2016.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2016. szeptember 7. Nézettség: 1,174


Videó lista megjegyzések

Máthé Mihályné
csütörtök, 2016. szeptember 8. 18:41
Miért nem lehet nagy képernyőre váltani?
Eiler Miklos
csütörtök, 2016. szeptember 8. 21:45
Megint micsoda egy gané minöség . Nézhetetlen .
Ujváriné Judit
csütörtök, 2016. szeptember 8. 22:59
Kedves Miklós!
Oda van irva, hogy "mozis". Azért van odairva, hogy mindenki tudja, nem dvd minőség, és megnézi ilyen minőségben, vagy megvárja a jobb minőséget. Ez a film, mozis filmekhez képest is jobb minőségű, nagyon jól nézhető, semmi esetre sem "gané".
Online filmektől egyébként sem lehet várni tökéletes minőséget. Ez a film 2-3 napja jelent meg a moziban, és jobb minőség egy jó darabig nem várható.
Mindenkinek szabad az út, hogy jó minőségű filmekkel gazdagitsa az oldalt. Hány filmet is küldött be?

Vidto.me-nél működik a nagy képernyő, azon kell nézni. Nem tudom egyes tárhelyen lévő filmeknél miért nem működik. Az első cim alatt két vidto tárhelyen van a film.
Gyurics István
péntek, 2016. szeptember 9. 10:28
Szerintem is nézhető a film.Köszönöm a feltöltést.
Maróth András
szombat, 2016. szeptember 10. 12:56
Én is köszönöm! A felvétel minősége ellenére követhető a történet. Azokat a "hókusz-pókuszokat", melyeket Jason Statham produkál, kiváló filmminőségnél is nehéz követni.
Eiler Miklos
szerda, 2016. szeptember 14. 09:00
Kedves Julika ! Ezt mar egyszer megbeszeltük. Bocsanat , nem tudtam , hogy ez egy libaralis oldal , ahol csak egyfajta velemenye lehet az embernek , nevezetesen az , ami a Maga velemenye . Tovabba azt sem tudtam , hogy csak annak lehet velemenye , aki filmeket tölt fel . A tyukszar attol tyukszar marad , ha Maga azt illatos rozsanak is nevezi . Javaslom , ha nem tudja elviselni a hozzaszolasokat , akkor tiltsa be a megjegyzes rovatot . Egyaltalan , kicsoda maga , hogy kioktat itt vadidegeneket ? Vagy felelös az oldalert , minthogy irta , vagy nem . Amennyiben igen , akkor tessek szives a jogos kritikat is elviselni .
Szabadkay Dana
szerda, 2016. szeptember 14. 14:20
Nekem tetszett a film , köszönöm a feltöltést !
Kovács Lóránt
vasárnap, 2016. szeptember 18. 11:13
Miklós...ha majd ennyit dolgozol amennyit Judit, akkor kritizálhatnál... szerintem. mert másképp ez csak nevetséges lesz..
Eiler Miklos
szerda, 2016. szeptember 28. 19:19
Lorant Edes Fiam , majd ha megittuk a palinkat es megengedem akkor tegezhetsz. Ha mar az apad nem nevelt meg , en mar azon bizony nem segithetek . Valoban Adolf Hitler söt Nicolae Ceausescu is sokat dolgoztak , nehanyan kritizaltak öket annak ellenere is . Mondjuk abban van nemi igazsag , ha mar lopott , vedett szellemi tulajdonnal üzletelek , akkor olyan orszagban is kell elnem , ahol nincs jogszerüseg , csak nagy pofaja mindenkinek . In hoc signo . Ha lopsz , ne kritizald azokat , akik a lopott arut kritizaljak .
Kovács Lóránt
szerda, 2016. szeptember 28. 20:56
Kedves Miklós úr.

Ez a mi közösségi oldalunk. Egyesek szórakozni jönnek, s mások pedig nyugalomukat találják a tartalom, könyvek, videók feltevésében, s örömüket, ha valaki értékeli ezt az egészet.
Ez sok idő, tapasztalatból mondom.

Nos, ha te ezt nem tudod értékelni, akkor talán jobb megoldás lenne ha a hangnemen kicsit változtatsz, mivel ebben a közösségben az adminok általában törlik a "troll" beszólókat.

én nem politizálok, s talán azt sem tudom, mit értesz a liberális alatt. hidd el, elég rég óta vagyok tagja ennek a közösségnek, s tudom, hogyan kell az ilyet kezelni.

például, ha te ezt lopott cuccnak nézed, akkor könnyen megtehetném, hogy egy videót se láss ezentúl, mivel, ha ez általad lopott, akkor segíthetek, hogy egy videót se láss.

Tudom, egy ilyen videó megtalálásához, bebiggyesztéséhez percek kellenek. lista betevéséhez úgyszintén.

ezért szóltam, hogy nem érdemes erényesen lebeszélni olyan cuccot amről neked fogalmad sincs hogy mennyi energiába került.
Orbán Gyula
kedd, 2016. október 4. 14:54
Köszönöm!
Lovász Roland
kedd, 2016. október 18. 21:10
tök jó ,kafa
Szabo Gabor
szombat, 2016. október 22. 13:27
Kär itt ezen filòzni ilyen hossza ..akinek nem teccik az ingyen mozzi ,többre vàgyik ..Hàt innen el is lehet menni ma màr ..mondta egy "böszme nagy elme" nemrégen..Nem? Nekem tetszett a film és a minöség is megfelelö volt az 55 collos hajlitott képernyömön..Hàla és köszönet a lehetöségért a közreadòknak !
Maróth András
szerda, 2017. december 27. 18:13
Kedves Judit! Véletlenül még egyszer megnéztem, s az általam - korábban - tett megjegyzés, ami a minőséget illeti már elavult. Kitűnő kép- és hangminőségben néztem a filmet, csak a linkek között kellett rátalálni.