A piac

A piac

1 videó - 1981
magyar tévéfilm, 85 perc

A hetvenes-nyolcvanas években járunk. Lassan virágzásnak indulnak, és egyre nagyobb szerepet játszanak a gazdaság és társadalom életében a kisvállalkozások. Egy jellegzetes helyszínen, a Bosnyák téren - és más nagy forgalmú "fogadó" piacokon - sajátságos világok alakulnak ki. Hatalmas összegek és árumennyiségek cserélnek gazdát perceken belül és egy ügyes, tőkével és kapcsolatokkal rendelkező viszont eladó nagyobb haszonra tehet szert, mint a termelő, vagy a kiskereskedő. Ennek a világnak a kapcsolatrendszerét, törvényeit, működési mechanizmusát mutatja be a film, máig érvényes tanulságokkal.

rendező:
Mihályfy Sándor

Szereplők
Bari
O. Szabó István
Nyica
Szirtes Ági
Böske
Pártos Erzsi
Kecsege
Gáspár Sándor

A Piac 1981 magyar tévéfilm

 
   

A Piac 1981 magyar tévéfilmA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2017. május 8. Nézettség: 452

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Szabó István
szombat, 2017. június 3. 20:26
Ez a mocskos piaci maffia, a zöldséges maffia... Ugyanúgy dolgoznak ma is!! Mindjárt a Nagybani-n kezdik, kihasználva a jelen digitális világ adta összes infokommunikációs lehetőségeket és előnyöket!
László-Bencsik megmutatta a PIACOT is alulnézetben. És micsoda színész-garnitúra! Egyéniségek, tudtak játszani és tudtak BESZÉLNI, ALAKÍTANI!!
Mindenkinek melegen ajánlom!!