Wes Craven - Dracula Collection (Dracula)

Wes Craven - Dracula Collection (Dracula)

0 videó
1. Drakula 2000 (2000)
Éjnek évadján egy profi banda hatol be egy dúsgazdag londoni régiségkereskedő, Van Helsing föld alatti páncéltermébe. Amikor a fiatal kincsvadászok megkísérlik felnyitni az ott talált ezüstkoporsót, a csapat két tagja iszonyú kínok között azonnal meghal. A többiek azonban magukkal viszik a koporsót Amerikába, nem is sejtve, hogy ezzel a legősibb és legveszedelmesebb gonoszt, Drakulát keltik fel évszázados álmából. Van Helsing a legjobb vámpírvadász kíséretében követi a szörnyeteget. A nyomok Van Helsing lányához, Maryhez vezetnek.

2. Drakula 2. - Mennybemenetel (2003)
Egy rejtélyes telefonáló 30 millió dollárt kínál a New Orleans-i hullaházban őrzött egyik összeégett testért. Ez felkelti néhány medikus érdeklődését, akik elrabolják a tetemet. Nem is tudják, mekkora veszélybe sodorták magukat azzal, hogy a halott vérével kísérletezgetnek. Egy rémálom válik valóra, amikor rájönnek, hogy a halottnak hitt alany vámpír, maga Drakula gróf! Eközben megérkezik a Vatikánból az állig felfegyverzett Uffizi atya. A kérlelhetetlen és vérszomjas vámpírvadász azért utazott Amerikába, hogy bármilyen eszközzel, de örökre megsemmisítse a vámpírok fejedelmét.

3. Drakula 3. - Az örökség (2005)
A rettegett Drakula (Rutger Hauer) nyomában vannak a vámpírvadászok, Uffizi atya (Jason Scott Lee) és Luke (Jason London), hogy megmentsék Elizabethet (Diane Neal) és végre végleg leszámoljanak a vérszomjas gróffal. Útközben egy tévériporterrel és a lázadók egy csoportjával találkoznak, akik megpróbálnak szembeszállni az országukban egyre nagyobb hatalommal bíró vámpírral. Nehezíti a helyzetet, hogy a Drakula szolgálatában állnak a vérengző helyi hadurak is, akik a háborúskodás mellett a gróf áldozataira vadásznak, hogy hódolatuk jeléül felkínálhassák neki őket. És ami a legrosszabb, Uffizi atyának nemcsak Drakulát és a hadurakat kell legyőznie, hanem a vámpír vírust is, amivel megfertőződött.

Rendező: Wes Craven

Szereplők:
Stephen Billington/Dracula
Gerard Butler/Dracula
Alexandra Wescourt/Julia Hughes
Jason Scott Lee/Uffizi atya
Craig Sheffer/Lowell professzor
Christopher Plummer/Matthew Van Helsing


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2017. június 3. Nézettség: 433

Tetszik