Tiszta játszma /Fair Game/ 1995.

Tiszta játszma /Fair Game/ 1995.

0 videó - 1995
magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 91 perc

A gyönyörű jogásznőt, Kate McQueant (Cindy Crawford) egy rejtélyes merénylő kis híján megöli. A rendőrség a jóképű Max Kilpatrickot (William Baldwin), a gyilkosságiak flegma nyomozóját bízza meg a nő védelmével, aki egy titkos búvóhelyen igyekszik biztonságba helyezni a lányt, ahol különleges bűnesetek tanúit szokták elrejteni. Arra azonban még a nyomozók sem számítanak, hogy Kate üldözője, Kazak (Steven Berkoff), az egykori KGB-ügynök, akinek az FBI-nál is kiterjedt kapcsolatai vannak.

Rendező:
Andrew Sipes
Szereplők:
Salma Hayek (Rita), William Baldwin (Det. Max Kirkpatrick), Cindy Crawford (Kate McQuean), Steven Berkoff (Colonel Ilya Pavel Kazak), Jenette Goldstein (Rosa), Christopher McDonald (Lieutenant Meyerson), John Bedford Lloyd (Det. Louis Aragon), Johann Carlo (Jodi Kirkpatrick), Sonny Carl Davis (Baker), Paul Dillon (Hacker), Olek Krupa (Zhukov), Marc Macaulay (Navigator), Frank Medrano (Graybera), Miguel Sandoval (Emilio Juantorena), Don Yesso (Beanpole)


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2018. március 21. Nézettség: 189

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Máthé Mihályné
szerda, 2018. március 21. 22:20
Nem volt egy nagy szám.
Maróth András
csütörtök, 2018. április 5. 16:24
Hát, elég gagyi. Csak azon gondolkoztam: hány Baldwin színész létezik, mert ez a William fickó már biztos minimum második generációs. De jópofa család, mert mind egyforma fizimiskájú.