A bűnös /Den skyldige/ 2018.

A bűnös /Den skyldige/ 2018.

1 videó - 2018
dán thriller, 85 perc

A készenléti diszpécser, felfüggesztett rendőr, Asger Holm egy nő segélyhívását fogadja, akiről hamarosan kiderül, hogy elrabolták. Amikor a hívás hirtelen megszakad, elkezdődik a hajsza az emberrabló után. A hívás az egyetlen nyom, amin elindulhat a hatóság, a diszpécser pedig személyes küldetésének tekinti, hogy az ügy végére járjon. A férfi a veszélyben lévő nő kiszabadításáért versenyt fut az idővel, de hamarosan rájön, hogy egy sokkal súlyosabb bűncselekmény áll az ügy hátterében.

A bűnös az év egyik legnagyobb meglepetéssikere, amely közönségdíjat kapott mások mellett a Sundance Filmfesztiválon és az ‘A’ kategóriás Rotterdami Nemzetközi Filmfesztiválon is. A film Rotterdamban az ifjúsági zsűri díját is megkapta, bejárta a világ filmfesztiváljait, ahol számos további elismerést kapott. A film Gustav Möller játékfilm rendezői bemutatkozása. A film világpremierje a Sundance Filmfesztivál versenyprogramjában volt (World Cinema).

rendező:
Gustav Möller

Szereplők
Asger Holm
Jacob Cedergren
Iben
Jessica Dinnage
Rashid
Omar Shargawi
Michael
Johan Olsen
Bo
Jacob Lohmann
újságíró
Laura Bro
Morten Suurballe

A bűnös (The Guilty) 2018. DVD

 
   

A bűnös (The Guilty) 2018. DVD



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2018. október 30. Nézettség: 391


Videó lista megjegyzések

Szőke Gabriella
csütörtök, 2018. november 1. 19:34
nem indítható ... :-(((
Ujváriné Judit
csütörtök, 2018. november 1. 21:26
Ez is csak nehezen indúl, és lassan is tölti be a filmet. Javaslom, várjátok ki az indulást, utána pause, és várjatok, amíg picit előre tölt.
Úgy látom, hogy eleve nehezen tölti be, vagyis nehezen indul a film, és a lejátszás gyorsabb, mint a töltés, ezért megáll, és tölt megint. Ha viszont előre megvárjátok, amikor valamennyit betöltött már, utána megy folyamatosan.
Alul a lejátszó sávban, látszik a szűrke csík, az a töltés.