Távozz túlem, Sátán! (Deliver Us from Evil)

Távozz túlem, Sátán! (Deliver Us from Evil)

1 videó - 2014
Amerikai thriller, 118 perc

Aki New Yorkban rendőr, az nap mint nap találkozik a bűn és gonoszság minden formájával. Sarchie (Eric Bana) azonban képtelen hozzászokni ahhoz a sok fájdalomhoz, amivel szolgálatban kénytelen szembenézni. Most egy egészen különös gyilkosságsorozat ügyében kénytelen nyomozni. A megmagyarázhatatlan és megmagyarázhatatlanul kegyetlen gyilkosságok felzaklatják, és a szolgálaton kívüli óráit is tönkreteszik: pedig azokat a kislányával és gyönyörű feleségével szeretné tölteni. Amikor már úgy érzi, beleőrül az egyre csak ismétlődő esetekbe, találkozik egy pappal, aki nem hord reverendát, és legalább olyan kemény figura, mint egy New York-i zsaru. És azt állítja, tudja, mi áll a borzasztó bűncselekmények hátterében.

Rendező:
Scott Derrickson
Szereplők:
Eric Bana (Sarchie), Sean Harris (Santino), Olivia Horton (Jane), Antoinette LaVecchia (Serafina), Joel McHale (Butler), Dorian Missick (Gordon), Daniel Sauli (Salvatore), Edgar Ramírez (Mendoza), Scott Johnsen (Lt. Griggs), Jenna Gavigan (Lucinda), Olivia Munn (Jen), Mike Houston (Nadler), Chris Coy (Jimmy), Aidan Gemme (Mario), Lulu Wilson (Christina)

Távozz tőlem, Sátán! 2014

 
   

Távozz tőlem, Sátán! 2014A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez openload.co videó.
Segítség a openload.co típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2019. január 14. Nézettség: 69

Tetszik