Pokémon - Pikachu a detektív (Pokem on Pikachu Detektiv) 2019.

Pokémon - Pikachu a detektív (Pokem on Pikachu Detektiv) 2019.

1 videó - 2019
japán-amerikai kalandfilm, családi animációs film, 104 perc

Tim (Justice Smith), a legendás zsaru fia valaha Pokémon-edző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember – és nem is nagyon bánja.
Ám abban a világban, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. Amikor bűntény történik, egy különös lény keresi fel Timet. Azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó. Hogy nagy kalandor. Hogy legyőzhetetlen hős. De kicsi, sárga, villámalakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! Piká! A neve: Pikachu (hangja: Ryan Reynolds).
Tim az eltűnt apját keresi. A Pikachu szeretné bebizonyítani a világnak, hogy ő kiváló detektív. Egy teljesen valószínűtlen páros együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítják, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.

A világ egyik legismertebb animált figurája végre a filmvásznon, egy élőszereplős vígjátékban kapott főszerepet.
A lények teljesen reálisak, és tökéletesen illeszkednek az emberek világába: ettől válik a vígjáték igazán látványossá és különlegessé!

Rendezte:Rob Letterman,
Szereplők:
Rina Yadav, Crystal Wingx, Umesh Wadhvani, Winson Ting, A.k. Steppa, Clem So, Zoë Scott, Susanne Schraps, Bernardo Santos, Belal Sabir, Phil Ross, Deborah Rock, Daniel Rennis, Nicole Reece, Jacqueline Ramnarine, Jag Patel, Savannah Pages, Nick Owenford, Baltazar Oliva, Emily Ng, Colin Murtagh, Abbie Murphy, Peter Parker Mensah,

Pokémon - Pikachu a detektív (Pokem on Pikachu Detektiv) 2019. CAM.

 
   

Pokémon - Pikachu a detektív (Pokem on Pikachu Detektiv) 2019. CAM.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2019. május 16. Nézettség: 130

Tetszik