Homecoming: A Film by Beyoncé (2019)

Homecoming: A Film by Beyoncé (2019)

1 videó - 2019
Amerikai, zenés dokumentumfilm, 137 perc

A Homecoming című film a tavalyi Coachellás fellépésének színfalai mögé enged betekintést. A premierrel egyidőben, azonos címmel pedig a koncertalbum is kijött, rajta a teljes műsorral.

Rendező:
Beyoncé, Ed Burke
Szereplők:
Beyoncé, Blue Ivy, Jay Z, Tina Lawson, Kelly Rowland, Anthony Havoc Marche, Kendra Oyesanya, Nina Simone, Solange, Nicholas Stewart, Les Twins, Michelle Williams, Pharrell Williams

Homecoming: A Film by Beyoncé (2019) -Égetett felirattal-

 
   

Homecoming: A Film by Beyoncé (2019) -Égetett felirattal-



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2019. május 29. Nézettség: 230

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Máthé Mihályné
szerda, 2019. június 5. 21:49
Nem tudom mi lehet a baj, de ez a vidoza.net folyamatosan elakad, tölti fél percenként. Más videon ezt nem tapasztaltam. Meg a kérdésem még az lenne , hogy nem lehetne-e csatolt felírattal is feltenni, mert nálam az égetett felírat nem működik. Köszönöm szépen. Üdv.Zita
Ujváriné Judit
szerda, 2019. június 5. 23:30
Ez a film nagyon nagy, több min 2 Gb, (Általában az online filmek bőven 1 Gb alatt vannak) persze hogy nehezebben töltődik be.
Ilyenkor elindítás után pauseval meg kell állni, és várni amíg egy darabig betöltődik, hogy legyen mit lejátszania. Utána újból megnyomod a pauset, és akkor már folyamatosan kell mennie, csak akkor áll meg, ha elfogyott a betöltött rész.
Nálad eddig a csatolt felirat nem működött, az égetett felirattal nem lehet probléma, mert az rá van égetve a filmre, és ha a filmet látod, a feliratot is látnod kell.