A Twister visszavág (Storm Chasers: Revenge of the Twister)

A Twister visszavág (Storm Chasers: Revenge of the Twister)

1 videó - 1998
magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 96 perc

Jamie-t (Kelly McGillis) csak a munkája élteti, amióta a férje meghalt egy repülőgép-balesetben. Minden nap viharokra vadászik. Jamie legújabb áldozata egy hatalmas tornádó, amely képes elsöpörni egész Coloradót. A viharvadász azonnal a nyomába ered, és az adatgyűjtés közben megdöbbentő felfedezést tesz: az ország Energiaügyi Hivatalának köze van a hatalmas erejű viharhoz. Jamie megpróbálja meggátolni, hogy a pusztító tornádó lecsapjon, ám a hivatal emberei mindent megtesznek, hogy megakadályozzák ebben. Csak egy emberre számíthat, Wolf Larsonra (Will Stanton), a viharok másik nagy szakértőjére.

Rendező:
Mark Sobel
Író:
Jeffrey Wynne
Szereplők:
Kelly McGillis (Jamie Marshall), Liz Torres (Wallace Houston), Kathryn Anderson (TV Reporter), Mary Black (Church Volunteer), Martin Evans (Jim Marshall), Michael Gelbart (Data Reader #1), Wolf Larson (Will Stanton), James MacArthur (Frank Del Rio), D. Neil Mark (1st Crew Member), David Millbern (Tony Grant), Michael P. Northey (2nd Crew Member), Rick Ravanello (Security Guard (as Rick Ravenello)), Tanja Reichert (Melanie), Jarrod Thalheimer (Volunteer Recruit (as Jarrod Henry)), Adrian Zmed (Smitty)

A Twister visszavág (1998)

 
   

A Twister visszavág (1998)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2019. augusztus 16. Nézettség: 103

Tetszik