Kardec (2019)

Kardec (2019)

0 videó - 2019
Színes, brazil dráma, 110 perc

Hippolyte Leon Denizard Rivail, francia oktató, aki a „Forgó asztalok” jelenségének tanulmányozása során rájön, hogy fennáll a lehetősége a szellemekkel való kommunikációnak. A spiritizmus doktrínájának kódolójaként Rivail professzor Allan Kardec álnevet vesz fel, és a szellemek irányítása alatt kidolgozza az öt fő könyvet, a szellemek természetéről, eredetéről és sorsáról, valamint a testi világhoz való viszonyukról, ezek a könyvek a spiritisztikus filozófiát tanulmányozzák.
A spiritisztikus filozófia azt állítja, hogy az emberek, minden más élőlény mellett, alapvetően halhatatlan szellemek, amelyek ideiglenesen a testben élnek több szükséges inkarnációval, hogy elérjék az erkölcsi és intellektuális fejlődést. Azt is állítja, hogy a leszerelt szellemek passzív vagy aktív közegészségügy révén jótékony vagy rosszindulatú hatással lehetnek a fizikai világra. A spiritizmus egy evolúciót megerősítő vallás.

Rendező:
Wagner de Assis
Írók:
Wagner de Assis, L.G. Bayão
Szereplők:
Christian Baltauss (?), Sandra Corveloni (Amélie), Genésio de Barros (Padre Boutin), Leonardo Medeiros (Rivail / Kardec), Guilherme Piva (Didier), Guida Vianna (Madame Plainemaison), Dalton Vigh (Sr. Dufaux), Charles Fricks (Charles Baudin), Louise D'Tuani (Ermance Dufaux), Henrique Neves (Cáligrafo), Julia Konrad (Ruth-Celine), Letícia Braga (Julie), Júlia Svacinna (Caroline)


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2019. augusztus 31. Nézettség: 286

Tetszik