A feledés sorai (Los Versos del Olvido)

A feledés sorai (Los Versos del Olvido)

1 videó - 2017
Német, Francia, Holland, Chilei dráma, 92 perc

A hullaház gondnokának napjai azzal telnek, hogy holttesteket mutogat a családtagoknak, és gondozza növényeit. Amikor tüntetés tör ki a városban, és a katonaság a hullaházban rejti el az áldozatokat, a férfi ismeretlen nő holttestére bukkan. Elhatározza, hogy megadja számára a végtisztességet. Egy szinte varázslatos út mindez, amely során felszínre bukkannak a legmélyebb emberi értékek.

Rendező: Alireza Khatami
Forgatókönyvíró: Alireza Khatami
Szereplők:
Juan Margallo , Amparo Noguera , Tomás del Estal , Manuel Morón , Itziar Aizpuru , Gonzalo Robles , Julio Jung

A feledés sorai (teljes film) Feliratos

 
   

A feledés sorai (teljes film) Feliratos



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2019. szeptember 29. Nézettség: 301

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Ujváriné Judit
vasárnap, 2019. szeptember 29. 15:52
A feliratot saját magadnak kell beállítani. Jobb oldalon, videa felirat előtti négyzetre katt, A feliratot átállítod magyarra, ha gondolod alatta ott van, hogy milyen színű legyen a felirat, alatta pedig a betű nagyságát is beállíthatod.
Az a helyzet, hogy mikor felraktam, én átállítottam, de akárhányszor lejátszom, visszaáll a felirat nélkülire.
Karsai Győző
szerda, 2019. október 23. 19:26
Kedves judit, azt szeretném kérdezni hogy ezen film feliratát el lehet-e érni valamilyen független módon, vagy csak az online megtekintés van felszerelve ezzel a kiváltsággal. Ez nekem azért gond mert lassú (vagy leterhelet) az internetem,s az online flmnézést követhetelenné teszik a folyamatos megszakadások. Maradok továbbra is tisztelettel....
Ujváriné Judit
szerda, 2019. október 23. 21:07
Győző, ez a film videan van meg, belenéztem a forrásába, de nem találtam a felirat fájlt. Nem tudom a videához hogyan csatolják a feliratot. Más tárhelyen meg egyenlőre nincs meg a film, és külön a feliratot sem találtam sehol.
Azt sem javaslom, hogy töltse le a filmet, mert azon nem lesz felirat, és mivel nem találom sehol külön a feliratot, így csatolni sem lehet.
Karsai Győző
szombat, 2020. július 25. 22:41
Kedves Judit, azt kérdezném hogy elérhetővé tudná tenni ezt a filmet. Nagy filmnek tartom, s most megpróbáltam újra megnézni de lepattantam a dologról. Tisztelettel és köszönettel (kgy).
Ujváriné Judit
vasárnap, 2020. július 26. 17:06
Győző, sajnos ezt a filmet egyenlőre nem találom, pedig a videa filmek tovább megvannak. Lehet, hogy törölték a felhasználó összes filmjét, más tárhelyen sem találtam. Majd figyelek.
Judit
Karsai Győző
vasárnap, 2020. július 26. 17:49
Nagyon kedves, köszönöm!