Ködben (V tumane / In the Fog)

Ködben (V tumane / In the Fog)

1 videó - 2012
német-holland-belorusz-orosz-litván háborús filmdráma, 127 perc

A Szovjetunió nyugati határvidéke, 1942-ben: a német megszállás alatt álló területen a helyi partizánok brutális ellenállást folytatnak.
Kisiklatnak egy vonatot nem messze a falutól, ahol Sushenya él a családjával. A vétlen Sushenyát a németek a szabotőrökkel együtt elfogják, de a felelős tiszt úgy dönt, hogy nem végzi ki őt a többiekkel együtt, inkább szabadon engedi. Sushenyát emiatt árulónak bélyegzik a helyiek, és a partizánok közül Burov és Voitik a keresésére indulnak, hogy bosszút álljanak rajta. A sűrű erdő mélyén azonban a barátság vagy az ellenségeskedés nem számít már, de az árulás és a hősiesség közötti határ is eltűnik.
Rendező: Sergei Loznitsa
Író: Vasiliy Bykov
Forgatókönyvíró: Sergei Loznitsa
Szereplők:
Vlad Ivanov , Yuliya Peresild , Vladimir Svirskiy , Vladislav Abashin , Sergey Kolesov , Nikita Peremotov , Kirill Petrov

Ködben (teljes film) Feliratos

 
   

Ködben (teljes film) FeliratosA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2019. szeptember 29. Nézettség: 264

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Ujváriné Judit
vasárnap, 2019. szeptember 29. 15:46
A feliratot saját magadnak kell beállítani. Jobb oldalon, videa felirat előtti négyzetre katt, A feliratot átállítod magyarra, ha gondolod alatta ott van, hogy milyen színű legyen a felirat, alatta pedig a betű nagyságát is beállíthatod.
Az a helyzet, hogy mikor felraktam, én átállítottam, de akárhányszor lejátszom, visszaáll a felirat nélkülire.