A húgom srácai Egyiptomban (My Sisters Kids in Egypt)

A húgom srácai Egyiptomban (My Sisters Kids in Egypt)

1 videó - 2004
Dán vígjáték, 75 perc

Úgy volt, hogy Erik bácsi elviszi a srácokat Egyiptomba, ám az indulás előtt nem sokkal lebetegszik. Nagyon úgy tűnik, hogy le kell fújni a várva várt utazást, ám az utolsó pillanatban apjuk beugrik Erik bácsi helyére, és minden szép és jó, amíg ki nem érnek a reptérre. Apa ugyanis sikeresen lekési a gépet, és az öt gyerek egyedül indul útnak Egyiptom felé. Még szerencse, hogy a család régi ellenlábasa, Flinth asszonyság is épp Kairóba tart, és hosszas győzködés után elvállalja, hogy vigyáz a gyerkőcökre, de kizárólag a maga szabályai szerint. És ez rossz hír a srácokra nézve, hisz míg ők azt tervezték, hogy lubickolnak a szálloda medencéjében, és kinéznek a tevehajtó versenyre, addig Flinthné unalmas múzeumok egész garmadáját tárazta be az útra. A gyerekeknek ki kell találniuk, hogy kényszerítsék rá az akaratukat a hajthatatlan asszonyságra; még szerencse, hogy ebben van némi gyakorlatuk.

Rendező:
Kasper Barfoed
Írók:
Søren Frellesen, Lars Mering
Szereplők:
Lotte Andersen (Irene Flinth), Stefan Pagels Andersen (Jan), Wencke Barfoed (Mor), Peter Gantzler (Erik Lund), Kristian Leth (Mathias), Niels Olsen (Far), Neel Rønholt (Amalie), Fritz Bjerre Donatzsky-Hansen (Blop), Benedikte Maria Mouritsen (Pusle), Mikkel Sundøe (Michael), Therese Damsgaard (Stewardesse), Christina Ibsen Meyer (Salgsassistent), Sawsan Adly (Mavedanser 2), Amira Shahin (Mavedanser 1), Edward Betro (Fiskhandler)

A húgom srácai Egyiptomban (My Sisters Kids in Egypt)

 
   

A húgom srácai Egyiptomban (My Sisters Kids in Egypt)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2019. november 2. Nézettség: 174

Tetszik