Oszkár, a gravitáció nélküli ember (The Man without Gravity) 2019.

Oszkár, a gravitáció nélküli ember (The Man without Gravity) 2019.

1 videó - 2019
Olasz, fantasztikus dráma, 107 perc

A világtól távol felnevelt fiú, akire nem hat a gravitáció, felnőve rendkívüli férfi és nemzetközi híresség lesz, de emberi kapcsolatokra vágyik.

Rendező(k):
Marco Bonfanti
Színészek:
Elio Germano
Michela Cescon
Elena Cotta
Silvia D'Amico
Vincent Scarito
Pietro Pescara

Oszkár, a gravitáció nélküli ember (The Man without Gravity) -Csatolt felirattal-

 
   

Oszkár, a gravitáció nélküli ember (The Man without Gravity) -Csatolt felirattal-A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2019. november 3. Nézettség: 199

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Ujváriné Judit
hétfő, 2019. november 4. 00:11
Bizonyára észrevettétek, vagy csak hallottatok róla, hogy több népszerű, és könnyen nézhető, kezelhető tárhely megszűnt, vagy majd esetleg valamikor átalakul, vagy nem, minden esetre most olyan mintha nem is lenne. Minket most csak az openload, és a fruithosts tárhely leállása érint. Nálunk már csak a vidoza maradt. Tehát új filmeket, népszerű filmeket csak ezen a tárhelyen tudjuk megmutatni.
Mivel ezek a tárhelyek, nem csak a hazai közönséget szolgálták ki, globálisan nagyot durrant. A feltöltések az egész világon többnyire a vidoza tárhelyre mennek. A tárhely a megnövekedett forgalomnövekedéssel birkózik, így az eddigieknél is instabilabbak, lassabbak (akadozik; nem tölt be rögtön, ahogy régen tette).
Ráadásul a világ összes Feltöltője, linket pótol, dolgozik ezerrel, és ez sem kis terhelés.
Jelenleg nincs több hosszabban kipróbált, és stabil tárhely, ami felérne a megszüntekkel, a legjobb még a vidoza, az akadozás ellenére is.
Úgyhogy javaslom először a türelmet, másodszor a pauzés megállást. Várni, hogy egy jó adag betöltődjön a filmből, aztán a pauséval folytatni a nézést.