A képeslap gyilkosságok (The Postcard Killings) 2020.

A képeslap gyilkosságok (The Postcard Killings) 2020.

1 videó - 2020
angol-amerikai thriller, 104 perc

(A képeslap gyilkosságok) Jacob Kanon egy New York-i nyomozó, akinek a tehetséges, gyönyörű lányát brutálisan meggyilkolják. Nem sokkal a tragikus eseményt követően a svéd műkritikus, Dessie Larsson furcsa képeslapokat kap. Európa-szerte számos párt mészárolnak le kegyetlen módon, és úgy tűnik, a további haláleseteknek semmi sem szabhat gátat. Az egyedüli nyomot azok a képeslapok jelenti, melyeket a nárcisztikus gyilkos az újságíróknak küld, melyekben beharangozza a következő bűntettét. A film, melyből egyszerre ismerhetjük meg a préda és a vadász perspektíváját az emberi psziché legmélyebb, legfélelmetesebb rétegeibe hatol a Jacob és Dessie által átélt rémálomszerű események bemutatásán keresztül. A történet előrehaladtával hőseink egy olyan kényszerhelyzetbe kerülnek, melyre úgy tűnik, nem létezik jó megoldás..

Rendező:
Danis Tanovic
Írók:
Liza Marklund, Tove Alsterdal, Ellen Furman
Szereplők:
Famke Janssen (Valerie Kanon), Tim Ahern (Bill Brown), Joachim Król (Inspector Bublitz), Steven Mackintosh (Rupert Pearce), Jeffrey Dean Morgan (Jacob Kanon), Denis O'Hare (Simon Haysmith), Eva Röse (DS Agneta Hoglund), Christopher Pizzey (Charles Hardwick), Orla O'Rourke (Nancy), Pål Espen Kilstad (The driver), Sallie Harmsen (Nienke), Lukas Loughran (Detective Evert Ridderwall), Cush Jumbo (Dessie Leonard), Cush Jumbo (Dessie Lombard), Naomi Battrick (Sylvia), Ruairi O'Connor (Mac), Dylan Devonald Smith (Pieter)

A képeslap gyilkosságok-The Postcard Killings (Feliratos)

 
   

A képeslap gyilkosságok-The Postcard Killings (Feliratos)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2020. május 18. Nézettség: 164

Tetszik