Micimackó: Vér és méz /Winnie the Pooh: Blood and Honey/ 2023.

Micimackó: Vér és méz /Winnie the Pooh: Blood and Honey/ 2023.

1 videó - 2023
Angol horror, thriller, 84 perc +18

(Figyelem, nem gyerekeknek szól!)

Róbert Gida egyetemi tanulmányai során elhanyagolja a Százholdas Pagony állatait, és nem látja el őket ennivalóval. Az éhező állatok közül Micimackó és Malacka úgy dönt, magának szerez eleséget, s ezzel visszatérnek állati ösztöneik. A Mackó a méz mellett a vérre is szomjazik. Ez pedig halálos veszélyt jelent az odaérkező turisták számára. Ám Micimackó és Malacka Róbert Gidával is le akar számolni, amiért elhagyta őket.

Rendező:
Rhys Frake-Waterfield
Szereplők:
Maria Taylor (Maria), Simon Ellis (Tucker), Jase Rivers (John), Danielle Scott (Charlene), Chris Cordell (Piglet), Craig David Dowsett (Pooh Bear), Nikolai Leon (Christopher Robin), Frederick Dallaway (Young Christopher Robin), Marcus Massey (Colt), Mark Haldor (Scott), Paula Coiz (Mary Robin), Gillian Broderick (Therapist), Natasha Rose Mills (Jess), Danielle Ronald (Zoe), Richard D. Myers (Logan), Amber Doig-Thorne (Alice), May Kelly (Tina), Richard Harfst (Barn Owner)

Micimackó: Vér és méz (2023 DVD Mozis hang)

 
   

Micimackó: Vér és méz (2023 DVD Mozis hang)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2023. február 1. Nézettség: 371

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Ujváriné Judit
szerda, 2023. február 1. 17:43
Idézet a mafab-ról
"Az év egyik legbetegebb filmje nálunk márciusban, de sok országban már február közepén a mozikba kerül. Ez nem más, mint a Micimackó: Vér és méz, avagy a világ egyik leghíresebb gyermekmeséjének horrorisztikus újragondolása. Azt maguk a készítők sem gondolták volna, amikor belefogtak a projektbe, hogy ekkora lesz körülötte a felhajtás.
A film arról fog szólni, hogy Róbert Gida felnővén főiskolára megy és már nem foglalkozik többet gyerekkora plüss barátaival. Így a magára hagyott Micimackó és Malacka szép lassan elkorcsosul, visszatérnek a vadállati ösztöneik és fékezhetetlen tombolásba kezdenek. Megölnek mindent és mindenkit, aki az útjukba kerül.

A készítők elárulták, hogy kezdetben azt gondolták, minimális lesz a felhajtás a film körül. Így terveztek, ezzel szemben most már elmondhatják magukról, hogy a Micimackó: Vér és méz világszerte szinte minden országban az újságokba és magazinokba került. Vagyis hatalmas az érdeklődés a film iránt.
Azt sem titkolják, hogy nem mindenki érdeklődése pozitív, sőt. Rengeteg gyűlölködő levelet és mailt kapnak, amelyekben halálos fenyegetések és szitkozódások is vannak. Sokak szerint inkább meg kéne halniuk, mintsem bemocskolják gyerekkoruk kedvenc meséjét.

Ugyanakkor a film egyik szereplője, Danielle Ronald egy interjúban elárulta, hogy ezek a támadó üzenetek leperegnek róluk. Sőt, egyenesen hálásak a küldőiknek. Ugyanis az a nagy gyűlölethullám, ami feléjük árad, valójában csak még jobban felfokozza a film körülötti felhajtást, ami nekik csak jó."