Helyfoglalás, avagy a mogyorók bejövetele

Helyfoglalás, avagy a mogyorók bejövetele

1 videó - 1999
színes, magyar játékfilm, 82 perc
A mogyorók kevesen vannak, egy kicsit elkéstek, van közöttük olyan, aki nem tudja, jókor érkeztek-e, jót csinálnak-e, jól választották-e egymást, s hogy mi lesz ennek a jövője. Közben esznek, disznót vágnak, szerelmeskednek, alszanak, vágyakoznak, mogyorónótát hallgatnak, rosszul halnak meg, még a kamerájuk is fából van. Ez egy rossz film, mert nem pontosan fogalmazza és mutatja meg, mi az üzenete a mogyoróknak; sokszor érzelgősködik, és elmerül a részletekben, az egyik fiatalember azt mondta, hogy 'olyan öreges'. Amikor vágtuk, rájöttem, hogy a mogyorók nagyon hasonlítanak rám, tehát a hibák bennem vannak. Lehet, hogy csak annyi a baj, hogy nem tudok profi módon elkülöníteni, meg már az ember nehezen változik, pedig úttörő becsületszavamra megpróbáltam. Köszönöm Adillának, Kevének, Löhölnek, Kadicának, a Lányoknak, a Karcsinak, Tibinek, Szabinak, Szanyi Bátyámnak, hogy segítettek megértetni velem, változni kéne közösen. (Szőke András)

rendező: Szőke András
forgatókönyvíró: Szőke András, Tariska Szabolcs
zeneszerző: Márta István, Amorf-Ördögök, Tót Kecsuák
operatőr: Markert Károly
jelmeztervező: Frankl Mónika
vágó: Szalai Károly

szereplő(k):
Szőke András
Badár Sándor
Galántai Katalin
Merza Gábor
Galkó Balázs

Helyfoglalás, avagy a mogyorók bejövetele

 
   

Helyfoglalás, avagy a mogyorók bejövetele



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2012. január 19. Nézettség: 1,192

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Bodo Katalin
vasárnap, 2012. január 22. 19:50
Szoke Andras szegyelheti magat ezert a formedvenyert. Kerek tiz percig birtam, addig nezhetetlen, primitiv, eroltetett, es minden minositest alulmulo.
Nem unalmas mar ezt az idejetmult labanc meset ujbol es ujbol elovenni? Minden szot es szokozt tudomanyosan megcafoltak belole! Lehet hogy Szoke evtars finnugor es a majmok egyik alfaja,(ez fel is fedezheto, egyik-masik mozdulatabol) de mi magyarok nem. Ezzel neki is meg kene baratkozni vegre.
Halasz Miklos
vasárnap, 2012. január 22. 21:17
Osztom az elözönezövelemenyet Bodo Katalin hat en 15 percig birtam nezni eröltetett a szöveg is törtenet is az egesz film ramaty