Koi suru Boukun

Koi suru Boukun

2 videó - 2010
Ez a 2 részes OVA Takanaga Hinako azonos címet viselő mangája alapján készült a PrimeTime gondozásában. A Koisuru Boukun (The Tyrant Who Fall in Love) manga 2005 óta fut a Kaiousha Gush magazinjában. Eddig 6 kötet jelent meg, és angolul is elérhető a Drama Queen-nek és a June-nak köszönhetően. Az OVA, mint a legtöbb PrimeTime-os mű, szinte csak a történet kezdetét mutatja be, mintegy ízelítőt adva a mangából.

Történet:
Morinaga beleszeret egyetemi senpai-ába, és miután összeszedte a bátorságát, bevallja érzéseit a férfinak. De a helyzet korántsem ilyen egyszerű. Tatsumi ugyanis nemhogy nem meleg, de egyenesen gyűlöli a melegeket. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy szeretett öccsét is egy ilyen "perverz" csábította el.

A vallomás után egy év telik el. Tatsumi tudomást sem véve a dologról továbbra is együtt tölti az idejét Morinagával az egyetemi laborban. Egy nap azonban őrjöngve lép be, mivel megtudta, hogy Amerikában engedélyezték az azonos neműek házasságát, és öccse most épp ott nyaral barátjával.
Morinaga a fárasztó nap után egy meleg bárban iszogat, ahol ismerősei csak Angel-kunnak hívják, mivel még mindig kitart viszonzatlan szerelme mellett. Egyik barátja rátukmál egy üveg bornak látszó italt, mondván hogy ez majd segít elrendezni a dolgokat. Ez egy drog, mely segítségével Tatsumi nem állna ellen neki, ha arra kerülne a sor, de Morinaga nem akarja használni a szert, ő nem így akarja meghódítani kedvesét. Ám mégsem dobja ki az üveget...

Az animáció egy 2010-es animének megfelelően magas színvonalú, igen tetszetős. Az aláfestő zene is kellemes, illik a műhöz. Minden műfajkedvelőnek ajánlom, egyszer érdemes megnézni. Azután pedig fogjatok bele a mangájába is!

Koi suru Boukun 1.rész
Koi suru Boukun 2.rész ova

 
   

Koi suru Boukun 1.rész



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez indavideo.hu videó.
Segítség a indavideo.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2012. június 14. Nézettség: 1,211

Tetszik