Happy World anime

Happy World anime

3 videó - 2002
A világon minden ember számára rendeltetett boldogság és szomorúság. Csupán egy ember kivétel ez alól, Takeshi-kun. Szegénynek csak szomorúság jutott, ugyanis apja neki adta tovább ezt a szerepet.

Hazafelé menet elesik, és egy kellemetlen dologba tenyerel. Mikor lemosná a kezét, kiesik a csap. Mikor eldobja a csapot, egy kutyát talál vele fejbe, ami üldözni kezdi. Mikor a kutya nekiszalad egy póznának (végre valami szerencse), Takeshi ugyanekkor egy fának megy neki. Mikor bosszúból belerúg a póznába, aminek a kutya nekiszaladt, arról leesik valami (annyit tudni biztosan, hogy 75 kilós és jó pár méterről hullik alá), persze pont fejbe találja.

Szegény Takeshi ezennel meghalt. Lelke már épp továbbállna, mikor befut az őrangyala, Elle. Az angyallánynak kellett volna megvédenie a fiút, de 3 napot késett. Gyorsan feltámasztja Takeshit, és választási lehetőséget kínál neki.

Vagy Elle fogja őt védelmezni élete hátralevő részében, vagy átadhatja valakinek a szerepét. Egy véletlensorozat folytán végül a fiú megmarad régi állapotában, és Elle mellé szegődik.

Szárnyait levetve emberré válik és beköltözik a fiúhoz. Ugyanabba az osztályba kezd járni, és folyton vele van, hisz csak így védheti meg. Az anime később azonban komolyabb vizekre téved, egy beteg lány életét helyezi előtérbe.

Aranyos, vidám, szórakoztató, elgondolkodtató és tanulságos történet.

Happy World! 01. rész
Happy World! 02. rész
Happy World! 03. rész vége

 
   

Happy World! 01. rész



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez indavideo.hu videó.
Segítség a indavideo.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2012. június 14. Nézettség: 1,008

Tetszik