Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció (2018)

Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció (2018)

4 videó - 2018
Amerikai animációs vígjáték, 90 perc

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.
Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.
De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csakhogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…
A Hotel Transylvania horrorhumorát ugyan megpróbálták már utánozni néhányan, de a film készítői mindig újra bizonyítják, hogy a vicc csak akkor jó, ha élő és friss: a dögös ötletek és a kiváló magyar szinkron egyaránt garantálja, hogya HT3 felnő az előző részekhez.

Rendező: Genndy Tartakovsky
Író: Michael McCullers, Genndy Tartakovsky
Forgatókönyvíró: Todd Durham
Zene: Mark Mothersbaugh
Szereplők:
Adam Sandler, Steve Buscemi, Selena Gomez, Kevin James, Mel Brooks, David Spade, Andy Samberg, Fran Drescher

Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció (2018) HDCam.Hun.
Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció (2018) HDCam.Hun.
Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció 2018
Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció 2018 (ijoco)

 
   

Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció (2018) HDCam.Hun.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez openload.co videó.
Segítség a openload.co típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2018. július 16. Nézettség: 274

Tetszik