Mikael Ramel

Mikael Ramel

4 videó
Mikael Ramel , született:1949, január 19-én in Stockholm , egy svéd báró, gitáros és énekes. Ő a fia Povel Ramel és Susanna Ramel , a színésznő testvére Lotta Ramel és apja a színésznő Mikaela Ramel és rendező és író Jonathan Bloom Ramel.

Mikael Ramel tanult Solbackavägen gimnáziumban a Stjärnhov és lett 1963-ban tagja a hobby zenekar Mufflers. 1965-ben ő játszotta a tv-műsor Ramel a dobozban apjával , és ők is rögzített kislemez A tiszta családi terméket össze. Ugyanebben az évben, a fiát, aztán még egy hallgatója Solbackavägen gimnázium csapata Steam Packet , amely alkalmat adott arra, nyolc kislemez-ig terjedő időszakban a 1968 1967-ben adta Ramel is egy szóló EP, valamint együttműködve Michael B. Tretow egyetlen név alatt Michael & Michael.

Ramel első saját albuma neked volt 1972-ben megjelent, amikor ő is tagja lett a zenekar a zsírégetés , és akinek a második album Ugyanebben az évben szerepelt. Az albumon az Ön játszotta Bengt Dahlen (gitár) és Erik Dahlback (dob), mind a zsír és az égési sérülések, Anders Nord (billentyűs hangszerek) és Stefan Hoglund, mind a Steam Packet, és Soren Hansen (konga). Az album pszichedelikus dalok svéd dalszöveget.

Ramel második albuma Rendkívüli vagansa (1974) hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint az első, míg a 3. lemez (1977), lényegesen kevesebb kísérleti. Ezen az albumon van szó Kay SÖDERSTRÖM (basszusgitár, billentyűs hangszerek) és Hempo Hildenben (dob), mind a Söderhamn zenekar Splash . Ez az egész zenekar a fele a dallal Ramels elragadja Önt a farok (1979).

Az 1980-as adta Ramel három stúdióalbumot, Áramszünet (1982), Jó dolog (1984) és egy mindenki (1986). Aztán kezdett dolgozni zeneterápia a felnőtt habilitáció Orebro és így lett sokáig, nincs új felvételek. Ő is megjelent a tanfolyam "Music Terápiás felmérés során" a Zeneakadémián , Örebro Egyetem. 2005-ben azonban a stúdió albuma Micsoda különbség. 2010-ben turnézott Mikael Ramel, a húga Lotta Ramel és Backa Hans Eriksson körül a gondolattal Povels természet gyermeke.

1986-ben elnyerte Ramel Karamelodiktstipendiet díjat évente egy megújítója a svéd nyelv vagy túl feltűnő zenei produkciók. A díjat hozta létre Michael apja, Povel Ramel , 1983 . 2012-ben indított fia együtt Wille Crafoord zenei díjat " licencelt legenda ".

Långt in i Naturen - Mikael Ramel - Musik Video
Mikael Ramel - Artificiell Prana
Mikael Ramel - Till Dej (1972) - Full album
Pengar - Mikael Ramel

 
   

Långt in i Naturen - Mikael Ramel - Musik Video



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2015. április 19. Nézettség: 267

Tetszik