Jimmy Ruffin

Jimmy Ruffin

22 videó
Jimmy Ruffin (született Jimmie Lee Ruffin, 136,május 7-én - 2014,november 17-én) amerikai soul énekes, és bátyja, David Ruffin a Temptations.

Már több slágerei között az 1960-as és 1980-as, a legsikeresebb hogy a Top 10 találat "mi lesz a megtört szívűeket" és a "Hold On (To My Love)".
Jimmy Ruffin 1936-ban született a Collinsville, Mississippi, hogy Eli, a részes bérlő, és Ophelia Ruffin. Ő közeledik az ötödik születésnapját, amikor öccse, David született. Mint a gyermekek, a testvérek énekelni kezdett egy evangéliumi csoport, a Dixie fülemülék.

1961-ben, Jimmy vált énekes részeként a Motown stabil, főleg az üléseken, hanem a felvétel kislemez a leányvállalata Miracle címkét, de azután fogalmazták meg a nemzeti szolgálat. Miután elhagyta a hadsereg 1964-ben , visszatért Motown, ahol felajánlották neki a lehetőséget, hogy csatlakozzon a Temptations cserélni Elbridge Bryant. Azonban meghallgatása után testvére, David, hogy bérelt neki a munka helyett úgy döntött, Jimmy, hogy folytassa a szólókarrierjét. Ruffin rögzített Motown leányvállalata Lélek címkét, de kevés sikerrel.
1966-ban hallott dal a viszonzatlan szerelem írt a Spinnerjeihez, és rávette az írók, hogy meg kell jegyezzük meg magát. A felvétel a "mi lesz a megtört szívűeket" nagy sikere lett. A dal elérte # 7-én a Billboard Hot 100-ös és 6-a R & B diagram. Szintén először elérte a # 10 az Egyesült Királyság single chart, emelkedik a # 4, amikor újra kiadta az Egyesült Királyságban 1974-ben "mi lesz a megtört szívűeket" maradt Ruffin legismertebb dala. Utókövetés az USA-ban sikeres volt, a "Már erre járt előtt" és a "Gonna Give neki minden szeretet kaptam" elérte az amerikai slágerlistákat 1966 végén és 1967 elején.
Az 1980-as, Ruffin költözött Nagy-Britanniában, ahol folytatta, hogy végre sikerült. 1984 decemberében ben együttműködött Paul Weller a The Style Council az ő javára egyetlen "Soul Mély" termelt pénzt a családok feltűnő bányászok által érintett brit bányászok sztrájkja. Ez ment a neve a Tanács Kollektív és Jimmy megjelent Paul Rádió 1 mondhatjuk, ő részt, mert az apja dolgozott le a bányák és a "érti a szenvedést."

1986-ben együttműködött a brit pop-csoport a Heaven 17, énekel: "Egy ostoba dolog" és a "My érzékenység" egy 12 "EP rekordot. Örökítette duettet is Maxine Nightingale és Brenda Holloway. Később , Ruffin otthont egy rádióműsorban az Egyesült Királyságban egy ideig, és lett egy kábítószer-ellenes szószólója követően 1991 kábítószer-túladagolás bátyja halála David. Ruffin ben alakította Lamman Rucker a 1998-as mini-sorozatban The Temptations.

Dave Swift on Bass,Jimmy Ruffin & Jools Holland "What Becomes of the Broken Hearted"
Farewell is a lonely sound - Jimmy Ruffin
Hold On To My Love - Jimmy Ruffin
JIMMY RUFFIN - IT'S WONDERFUL (TO BE LOVED BY YOU) TOTPS 1970
Jimmy & David Ruffin - Turn Back the Hands of Time
Jimmy & David Ruffin I Am My Brother's Keeper Full Album
Jimmy Ruffin- Farewell is a lonely sound
Jimmy Ruffin - Hold On To My Love
Jimmy Ruffin - Hold on to my love 1980
Jimmy Ruffin - What Becomes Of The Broken Hearted
Jimmy Ruffin - What Becomes Of The Broken Hearted (720p HD)
Jimmy Ruffin - What Becomes Of The Broken Hearted (1965) HD 0815007
Jimmy Ruffin - What Becomes Of The Broken Hearted Live (1974)
Jimmy Ruffin - What Becomes Of The Brokenhearted (Karaoke)
Jimmy Ruffin - What Becomes of the Brokenhearted (HQ)
Jimmy Ruffin - it's wonderful to be loved by you (Stereo)
Jimmy Ruffin Gonna give her all the love i've got. 1967.
Jimmy Ruffin I'll Say Forever My Love
Jimmy Ruffin I'll Say forever my love. 1970.
Jimmy Ruffin I've Passed This Way Before
Jimmy Ruffin It's wonderful to be loved by you. 1970.
Jimmy Ruffin Motown "What Becomes of the Broken Hearted" My Extended Version!

 
   

Dave Swift on Bass,Jimmy Ruffin & Jools Holland "What Becomes of the Broken Hearted"



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2016. január 5. Nézettség: 646

Tetszik