Hrotkóné-Bálint Ágnes Ági
 

Fotó megjegyzések

Ági képek Hrotkóné-Bálint Ágnes
péntek, 2015. június 12. 19:23
Drága vagy Rózsám! igen már van vagy tíz éves a kaktuszunk.
Ági képek - eggyütt régen látott baráttal Pintér Lászlóné Erzsi
szerda, 2015. június 10. 20:44
Ágikám ! Isten éltessen benneteket jó egészségben ,hogy még sokszor tudjatok találkozni !
Hrotkóné-Bálint Ágnes
szerda, 2015. június 10. 21:06
Erzsikém! ez kicsit véletlen ,kicsit hivatalos találkozás. Újra indítják az amatőr szinjátszást .Az országban indul egy ilyen projekt.És Laci Ő rendező Pécsett,meg drámát tanít középiskolákban.Ő lessz Mágocson a mentor.Valamikor ifjúkorunkban eggyütt irodalmi szinpadoztunk.Nagy ünnepség volt és engem is és Őt is meg számos rendezőt ,szinészt hívtak meg.Így találkoztunk.Az a hölgy szintén velünk amatőrködött.Nagyon jó volt 43 év után találkozni.
Ági képek -  Keszthely Festetich kastély Pintér Lászlóné Erzsi
hétfő, 2015. május 11. 21:08
Ágikám ! Tartalmas kiránduláson vettetek részt a Balaton környékén .
Szombaton rád gondoltam , jártunk felétek egy pécsi út kapcsán . Szigetvár felé mentünk és Dombóváron át jöttünk haza .
Hrotkóné-Bálint Ágnes
kedd, 2015. május 12. 19:21
Igen Erzsikém!Nagyon jól sikerűlt kirándulás volt.A szokásos Nyugdíjas Egyesület májusi kirándulása. Kedves vagy hogy gondoltál rám.Dombóvártól 6 km-re lakunk.Gondolom Magyarszék fele jötettek és így kiesik Mágocs. Köszönöm ,hogy megnézted a képeket.Terád mindig lehet számítani .Puszilak
Pintér Lászlóné Erzsi
kedd, 2015. május 12. 20:09
Szia Ágikám ! Természetes ,hogy megnézem , gyönyörködtem bennük .
Szinte ugyanezt az utat jártuk meg mi is anyugdíjasokkal tavaly szeptemberben . A Balaton felvidék helyett Hévizen voltunk .
Dombóvár környékén figyeltem nagyon ,nem látom-e a Mágocs helységnév táblát . Nem is jártunk messze tőletek !
Szép estét !
Puszillak
Ági képek -  Osztálytalálkozónk csokitortája Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szerda, 2015. április 29. 07:08
Kedves Ági! Ötvenéves találkozótok fénykép feltételeit érdeklődéssel tekintettem végig.Nagyon kedves alkalom lehetett?! Annyit áruljál el,hogy ez ott Mágócson volt,általános iskolai találkozó?Régen nem látott osztálytársakkal találkoztál?Köszöntelek Árpád
Hrotkóné-Bálint Ágnes
szerda, 2015. április 29. 13:25
Igen Kedves Árpád,ez Mágocson volt Én szerveztem és az általános iskolai osztálytalálkozó volt. Nagyon kedves vagy hogy megnézted a képeket!Ölelek:ági
Safar Bela
szerda, 2015. április 29. 13:47
Kedves Ágika!
Ahogy elnézegettem kedves képeidet a fél évszázados találkozótokról, ösztönösen megszámoltam, hogy 19-n vettetek rajta részt. Valószinü, hogy néhányan közületek már nem élnek,de ennek elenére boldog lehetsz,hogy még ilyen szép számban megtartott benneteket egymásnak a jó Isten.
Ági képek - Medvehagyma  ,Tavaszihunyor a Mecsek növényei Aknai Anna
vasárnap, 2015. március 29. 17:54
Ó,de jó,medvehagyma!Imádom!De nálunk,mifelénk sajna,nincs..:(
Hrotkóné-Bálint Ágnes
vasárnap, 2015. március 29. 21:44
Én is nagyon szeretem.Sajnos mifelénk sincs ,csak a Mecsekben van.
Safar Bela
szerda, 2015. április 1. 09:48
A medvegagyma kissé mélyfekvésű, eléggé árnyékos és kissé páradus körfnyezetben díszlik a legjobban.Itt nálunk a Vág árterületében nagyon szép és dús leleteire bukkantam,és mivel a városba vezető út mellett van ez a növényzet,mire hazaérek Vecsére,egy csokor levelet elrágcsálok.
Ági képek -  Szotyi kutyussal Aknai Anna
vasárnap, 2015. március 29. 17:56
Szia,Ágika!Szép a cicus..!
Pintér Lászlóné Erzsi
vasárnap, 2015. március 29. 21:29
.. A gazdi is helyes !
Hrotkóné-Bálint Ágnes
vasárnap, 2015. március 29. 21:42
Igazán ,kedvessek vagytok!a fiaméknál voltam vendégségben az Ő kutyusuk,úgy hívják ,hogy szogyi.Tündéri kis kutya!
Ági képek -  Hóvirágtúra 2015 02,21-én Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2015. február 23. 19:01
Kedves Ági! Szép kirándulásotok lehetett?! Szabad leszakítani a virágokat?Vagy védettek és büntetés jár értük?Szeretettel köszöntelek Árpád
Hrotkóné-Bálint Ágnes
hétfő, 2015. február 23. 19:50
Ó Árpád! Mindent a szemnek,semmit a kéznek.Védett virág,de annyi volt belőle ,hogy fehérlett az erdő. Szép volt 7km-, er volt a táv.Csak nagyon erős szél fújt,de megérte.Egyébként most alakult a Természet járók köre.Ez volt az első túránk.A második már komolyabb lessz a Mecsekbe megyünk a Jakab hegyre.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
kedd, 2015. február 24. 09:20
Kedves Ági! Jó túrázást,de várjátok meg most már a jobb időt.Azok a szép virágocskák elhervadnak.Mindennek meg van a maga ideje.Szép volt a szemnek,jó volt a telefonfelvételnek és jó volt nekünk mindazt a fotón látni,amit ti élő szemmel láttatok.
Ági képek - Zsolnay-kút Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2015. február 23. 18:48
A Zsolnay Kút,Pécs egyik leghíresebb kútja a Széchenyi tér déli részén.Mond csak Ági,mi folyik belőle,csak nem villányi vörös? - Zsolnay Vilmos emlékére fia Zsolnay Miklós 19o8-ban felajánlotta,hogy díszített kutat ajándékoz a városnak.A kút elkészítésére 19o9-ben Pilch Andort bízták meg,amely 1912-ben készült el a Zsolnay gyárban.A kutat a következő évben átvette a város,azonban,az elhelyezés helyéről nem tudtak dönteni,különböző városrendezési okok illetve az első világháború miatt.A művet 18 éven keresztül egy raktárépületben tárolták,végül 193o-ban állították fel az Irgalmas Rendek temploma előtti téren.A négy méter magas eozin kút ökörfejű vízköpői,az úgy nevezett "nagyszentmiklósi"aranylelet egyik ívóedényének mintájára készültek.Arra a helyre állították fel a díszkutat,ahol a törökök idején "kádi csorgója"állt.A teret 2oo3 óta Zsolnay térnek hívják.A kút kávájának peremén a következő felírat olvasható:"Zsolnay Vilmos emlékkútja,legyen örök szemtanúja Pécs város virulásának lakói boldogságának."
Hrotkóné-Bálint Ágnes
hétfő, 2015. február 23. 19:55
Hát Árpád! Alapos az ismertetőd,elmehetnél idegenvezetőnek.Sajnos víz folyik belőle,nem villányi.Egyébként ,ha esetleg Pécsett jársz érdemes elmenni a Zsolnay- negyedbe,ott aztán vannak gyönyörűséges Zsolnay kerámiák.Valami csoda!!

214 megjegyzés | 3 / 11 oldal