1 - Természetx

Amikor nagyon szomorú vagyok, egy fantáziavilágot hívok segítségül, ezt a képzeletbeli életemet szövögetem gondolatban, amiben mindig minden úgy van, ahogy az életben nincs, de ahogy szeretném, ha lenne. Ezzel vigasztalom magam, amikor a valóságban nem találom a boldogságomat.
 

1 - Természetx

Csak itt, a tundrán, meg talán a tajga mélyén és a sarkvidéki lakatlan szigeteken ismeri meg az ember, mi az igazi egyedüllét.

1 - Természetx - Csak itt, a tundrán, meg talán a tajga mélyén és a sarkvidéki lakatlan szigeteken ismeri meg az ember, mi az igazi egyedüllét.

Mindenki azt hiszi, hogy többet szenved a másiknál. Ha tényleg úgy érzel irántam, ahogy elmondtad, kérlek légy óvatos a szívemmel. Elviheted, csak ne törd össze. Mert az egész világ összedőlne. Csak itt, a tundrán, meg talán a tajga mélyén és a sarkvidéki lakatlan szigeteken ismeri meg az ember, mi az igazi egyedüllét. Nevetséges, amit most elárulok magának: én már annyira egyedül vagyok, hogy elbőgném magam a boldogságtól, ha valaki akarná, hogy vigyázzak rá. Valaki... Egy nap megkérded tőlem, hogy mi a fontosabb számomra, te vagy az életem?  Én pedig azt válaszolom, hogy az életem. Erre te elhagysz, pedig ha tudnád...  Te vagy az Életem!

   


Fotó Infó

Készült: 2010:07:04 12:14:20
Kamera modell: Nikon D80
Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 3872x2592 (9.6 Mp)
Rekesznyílás: f/5.6
Zársebesség: 10/500

Fotó megjegyzések

Szabo Zsolt Laszlo
szerda, 2011. augusztus 3. 18:51
nyami,finom bolond gomba!:_)

Üzenet írása