Karesz blogjában személyes véleményt olvashat elsősorban Nagyváradról és a világról. Olvashat híreket ,nézhet videókat és fotókat. Ha nem ért egyet a blog írójával,írja meg 'Tiszteletbe tartom mások véleményét,de ugyanezt elvárom másoktól is.További szép napot kívánok '

 

2013

vasárnap, 2013. szeptember 1. 16:38, Nézettség: 1270

Juhász Gyula szinte első látásra szerelmes volt egy nagyváradi szinésznőbe,aki nem viszonozta a költő és tanár szerelmét.Sárvári Annával csak néhányszor talkálkozott Juhász Gyula,de tisztes távolból figyelte.Mit tudhatunk Sárvári Annáról ? Sárvári (családnevén: Schall) Anna Dunaföldváron született, s amikor Juhász Gyula 1908 őszén megpillantotta, 21 éves volt.

Képek

vasárnap, 2013. szeptember 1. 16:03, Nézettség: 1150

A kőrösmenti Párizs régi fénye Felém ragyog az emlék rőt ködén, Egy ifjúság reménye és regénye Ott álmodik a szőlőhegy tövén. A szőlőhegy tövén a régi kocsma, A piros abrosz és piros borok, Fiatalságunk bátor indulója, Fölöttetek fekete gyász borong.

hétfő, 2013. május 6. 12:39, Nézettség: 1244

Drámai hírt jelentett be Bjorn Ulvaeus : "Ígérem, az ABBA soha nem áll újra össze " Minden igyekezet ellenére nem nézhetjük és hallhatjuk többé az ABBÁT.Milyen jó lett volna 'Múzeumban találkozhatunk velük.Ez nem sok,de több mint a semmi. Forrás : erdely.

szombat, 2013. január 26. 23:15, Nézettség: 948

Folytatódik a Dallas ' Napok kérdése és az amerikai nézők láthatják a Dallas második évadját a TNT csatornán.Sajnos az egyik legismertebb szereplő nélkül.Jockay Ewvinget sajnálom,mert már nem játszhat.Nélküle fog folytatódni a Dallas.Azt mondják,hogy 7 évad lesz összesen.Ennek a Dallas rajongók örvendenek a legjobban.

4 bejegyzés | 1 / 1 oldal