Karesz blogjában személyes véleményt olvashat elsősorban Nagyváradról és a világról. Olvashat híreket ,nézhet videókat és fotókat. Ha nem ért egyet a blog írójával,írja meg 'Tiszteletbe tartom mások véleményét,de ugyanezt elvárom másoktól is.További szép napot kívánok '

Archívum

 
csütörtök, 2014. február 13. 20:14, Nézettség: 571

A következő hírt olvashatják a nagyváradiak : Jogerősen elutasította csütörtökön a nagyváradi ítélőtábla a Váradhegyfoki Premontrei Kanonokrendi Prépostság fellebbezését abban a perben, amelyet a római katolikus rend a román állami restitúciós bizottság egyik korábbi, számára kedvezőtlen döntésének megsemmisítése érdekében indított.

szerda, 2014. február 12. 09:04, Nézettség: 497

Nincsen sok információ Florian Cormoșról,aki tagadja a vádakat.Két cikket olvashatunk az Erdélyi Online-n. Florian Cormoș egykori munkatábor-parancsnokot emberiség elleni bűncselekmények elkövetésével gyanúsítja a Kommunizmus Bűneit Vizsgáló és a Román Száműzöttek Emlékét Ápoló Intézet (IICCMER).

szerda, 2014. február 12. 08:55, Nézettség: 472

Elére lehetett tudni azt a tényt,hogy Tőkés László és az RMDSZ kapcsolata nagyon megromlott.Sőt elválltak az útjaik,mert az RMDSZ azt határozta hogy Tőkés László nem az RMDSZ listán indul a májusi EP választáson.Szabó Ödön egyértelműen fogalmazott : „egyszer volt Budán kutyavásár ”.

3 bejegyzés | 1 / 1 oldal