Karesz blogjában személyes véleményt olvashat elsősorban Nagyváradról és a világról. Olvashat híreket ,nézhet videókat és fotókat. Ha nem ért egyet a blog írójával,írja meg 'Tiszteletbe tartom mások véleményét,de ugyanezt elvárom másoktól is.További szép napot kívánok '

 
Németi Károly Karesz

Blogjai


 

Eljön a világvége december 21-én?

Nagyon sokan félnek a világvégétől.Azt mondják,hogy december 21-én lesz.Ezt a dátumot a maja naptára alapozták.A világvége hisztéria nagyon elterjedt a világon.Már a pápa is megszólalt és megynyugtatta a világot.A maja naptárral kapcsolatban a NASA közölt egy videót,mely szerint tévedés a december 21-i dátum.

Valószínű, hogy a “Miért nem volt tegnap világvége?” című videót, illetve az azonos című cikket eredetileg csak december 22-én akarták nyilvánosságra hozni. Legalábbis erre utal a címe és a kezdőmondata: “Ha látják ezt a videót, az egy dolgot jelent: nem jött el a világvége tengap” - olvasható a Szeretlek Magyarország honlapján.

Tovább : bevezetem.hu-n

A Máté 24 : 36 szerint :  Arról a napról és óráról pedig senki sem tud, az ég angyalai sem, hanem csak az én Atyám egyedül. netbiblia.hu

Csak Isten tudja a pontos dátumot.Akkor mi többet tudunk? Nem ,de nagyon sok jövendölés volt,mely nem teljesedett be.150 jóslatot olvashat el ha rákattint a Világvége jóslatok gyűjteménye linkre.

A  viláhvége eljövetele nem zárható ki. Mit tegyünk? Vigyázzunk 'Jézus mondta a Máté 24 részben :

42. Vigyázzatok azért, mert nem tudjátok, mely órában jő el a ti Uratok.
43. Azt pedig jegyezzétek meg, hogy ha tudná a ház ura, hogy az éjszakának melyik szakában jő el a tolvaj: vigyázna, és nem engedné, hogy házába törjön.
44. Azért legyetek készen ti is; mert a mely órában nem gondoljátok, abban jő el az embernek Fia.

Lesz világvége december 21-én ?Lehet,de nem biztos.

Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2012. december 20. Szerkesztette: Németi Károly
Nézettség: 453


   


Tetszik