Grafit rajzaim

Ez egy kidolgozatlan rajz, egy gyors firkantás, mert az új ceruza volt a lényeg mert ilyen pasztellel még nem volt dolgom. Kipróbáltam mit lehet vele kezdeni. Sokkal kontrasztosabb a végeredmény, mint az előző grafitrajzoknál.

Grafit rajzaim - Ez egy kidolgozatlan rajz, egy gyors firkantás,  mert az új ceruza volt a lényeg mert ilyen pasztellel még nem volt dolgom. Kipróbáltam mit lehet vele kezdeni. Sokkal kontrasztosabb a végeredmény, mint az előző grafitrajzoknál.

A/3-as méretű garfitrajz Matula bácsi A/4-es méretű grafit rajz Ez egy kidolgozatlan rajz, egy gyors firkantás,  mert az új ceruza volt a lényeg mert ilyen pasztellel még nem volt dolgom. Kipróbáltam mit lehet vele kezdeni. Sokkal kontrasztosabb a végeredmény, mint az előző grafitrajzoknál. Ezt egy netes fotó alapján firkantottam, itt is csak az új pastel ceruza kipróbálása volt a lényeg, hogy miben másabb a sima grafitnál. :-) A/3-as méretű pastel rajz

   


Fotó Infó

Készült: 2015:05:20 14:55:45
Kamera modell: SAMSUNG ES95
Eredeti felbontás: 358x231 (0.1 Mp)
Rekesznyílás: f/2.5
Zársebesség: 1/30

Fotó megjegyzések

Juhász Levente
szerda, 2015. május 27. 16:40
Első pillantásra nem mondtam volna erről a képről, hogy rajz, annyira éles a szempilla és a szemgolyó kontrasztos megoldása, mint egy nagy felbontású objektívnek a produktuma ...
Mi az "új" grafit ceruzának egy boltban megkérhető márka-jelzése?
Mereteiné-Matosics Ágnes
csütörtök, 2015. május 28. 10:20
Óóóóó... köszönöm! Pedig ez még nincs kidolgozva, csak próbálgattam. Olyan ceruzát hajkurászok már régóta, amivel szeretném elérni hogy a fekete, az fekete is legyen. A sima grafittal nem tudtam ezt elérni hiába a legpuhább, hiába a márka és a minősége. Ez egy pastell ceruza sok szín és árnyalata van igaz ez egy márkás darab DERWENT°PASTEL°carbon Black P710. Ezt úgy tudnám jellemezni, mintha olyan szén szerűsége lenne. Igaz ez olyan poros azaz olyasmi mint egy por kréta, és a végén nem árt valami rögzítés pl hajlakk. Az ára sok egy db 400 forint és hamar kopik nagyon, olyan a szerkezete. Ez a hátránya csak hogy drága és gyorsan elfogy, elrajzolódik. De nagyon jó vele alkotni. Amúgy szerintem a legjobb ceruza márka amiket még én is használok a LYRA és a DERWENT és van még tömény grafitban amit szeretek az a PROGRESSO KOH-I-NOOR.

Üzenet írása