Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Alsórákosi bazaltbánya, vörös kö bánya, valamint környéke



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2010. október 3. Nézettség: 933

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2010. október 15. 22:54
KEDVES MINDENKI, a vörös-iszap sújtotta körzetben, és máshol!



Vajon szólt e valaki a mentősöknek, a katasztrófa-védelmiseknek, a tűzoltóknak, a rendőröknek, a települések lakóinak, az ott lévőknek: a nehézfém erősen egészségkárosító, de van segítség?!

Kis hazánkban van több olyan cég is, amely forgalmaz huminsav-készítményt. Igaz, ezek csak étrend kiegészítőként vannak bejegyezve, de ez a hatékonyságukon semmit sem ront. Ezek képesek kiüríteni a felhalmozódott nehézfémeket az emberi szervezetből.

Számomra nem kétséges, hogy előbb-utóbb a megszólaló gyermek- és háziorvosokra leszünk figyelmesek, ahogy Csernobil esetében, ahol a tudós OSSSKI napi jelentései szintén &bdquonulla veszélyről” szóltak, ma pedig orvos-kongresszusok keseregnek a baleseti statisztikán.

Sokszor megéltük, hogy a magunkfajta &bdquofeleslegesen károgó” egészségvédőkön gúnyolódott a világ, és amikor sajnos nekünk lett igazunk akkor a felelős és nyilatkozó szakemberek láthatatlanná váltak, akár a sugárzás.

Kérem, aki teheti küldje ezt a levelet tovább. Mindenkinek szüksége lenne ott most a katasztrófa színhelyén ezekre a készítményekre, míg nem lesz nagyobb baj.





A huminsavak és fulvolsavak növényi eredetű biológiailag aktív vegyületek, amelyek alkalmazhatók lehetnek különböző betegségek megelőzésére, más erős gyógyszerek káros mellékhatásainak enyhítésére.

Ezek, a természetben előforduló, bonyolult összetételű szerves savak, amelyeknek a szervezetben igen fontos funkciói lehetnek. A huminsav szervezetben kifejtett jótékony hatását az elmúlt 20 évben tudományos módszerekkel vizsgálták.Szerepe különösen fontos, ahol fokozott szabadgyök képződés előfordulhat (pl. környezeti ártalmak).



Déri Zsuzsánna

újságíró, terapeuta
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal