Kandech Evelyne

4 videó - 1984
Kandech Evelyne (Pécs, 1984. február 28. –) magyar énekesnő, Megasztár-szereplő, a ToyBox együttes énekese.

Kandech Evelyne 1984-ben született. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt (Mátyás Király Utcai Általános Iskola), több évig énekelt kórusokban, és nyolc évig csellózott is. Tagja volt a Liszt Ferenc Zeneiskolának, ahol zeneirodalmat, zeneelméletet és szolfézst tanult. 14 éves korától a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumába járt, ahol többek között focizott és kórusban énekelt.[1]

A középiskola után felvételt nyert a Pécsi Tudományegyetem teológia szakára, amit nem kezdett el. Munkát vállalt, hogy finanszírozni tudja a tanulmányait, mellette felvételizett a Pázmány Péter Tudományegyetem hebralisztika szakára, mert érdekelte a zsidó vallás és hagyományok. Próbálkozott felvételivel a Színház- és Filmművészeti Egyetem musical-operett szakára, sikertelenül.

Közben klasszikus zenei formációkkal dolgozott együtt, majd a könnyűzene felé fordulva hangjával a Mindig Más nevű trip-hop csapatot erősítette. 2003-ban és 2004-ben szerepelt a TV2 Megasztár c. televíziós műsorának első szériájában, ahol a legjobb 12 közé jutott. A tehetségkutató műsor döntőjébe az Asian Dub Foundation 1000 Mirrors c. számával jutott be. A 8. döntőben Ganxsta Zolee-val énekelt duettet, I'm real címmel. A 4. helyig sikerült eljutnia. Számos sikeres válogatáslemezen is közreműködő. Például Best of Megasztár, Megasztárok karácsonya, stb.

A Megasztár után végigturnézta az országot a megasztáros csapattal, később zenés darabokban szerepelt a Ruttkai Éva színházban (Slágerkoktél és Apácashow), majd önálló zenés-mesés gyermekműsora volt Evelyne Babaháza címmel a Szerencsi Éva Stúdióban.

Gyermeklemeze Buli Suli címen jelent meg. Jelenleg a ToyBox zenekarban énekel.

Édesapja Sierra Leone-i.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Kandech Evelyne - Sign your name



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2013. február 26. Nézettség: 347

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal