Nils zenekar

2 videó
Nils néven. Horváth Fecó – dob, Houdek Csaba – gitár, Pogány János – basszgitár, ének. 2005-öt írtunk. De csak öt dalból készült el év végére az első demóanyagunk, házi körülmények között.

Telt, múlt, koncertek, új dalok, fesztiválok, klubélet, akusztikus projekt, alakuló felállás, azóta is hálásak vagyunk, mert Molnár Dani csatlakozott, stabil alapot adva ezzel a zenének és a zenekarnak.
2007 “a paksi pop-rock-jazz fesztiválon a legjobb szövegírói díjat kaptuk” éve. Egyébként ezen és egyéb eredményeink eredményeképpen elkezdtek gondolni ránk és írni rólunk, blogokon, netes felületeken, Rockinform, Wan2, ilyesmi. Hálából rögzítettünk 12 dalt és a “Díszharmónia” címet adtuk neki, hosszú í-vel. A felvételek végén már a nők kedvence, az istenkezű, a méltán legendás Jacsó Miki játszik a még előző – pirosas – gitárján.
Nyáron bejutottunk a Zöld Pardon nevű neves szórakozóhely tehetségkutatójára. Több mint 300 jelentkező közül 7en játszhattunk a döntőben. Nem mintha számítana, de mi nyertünk. Jacsó Miki gitáros nyolcszázezer ember elött öröm-bódottágában felborítja az énekes Pogit, miután tisztességesen felemelte. El is estek, mindig ebből van a baj. Aztán még két tehetségkutató, egy harmadik és egy első helyezés. Tehetségkutatóra többé nem mentünk, csak az Mr2 időközben elkezdte játszani a Hello c. dalunkat.
Megjelent a zenekar új lemeze, először “Tankcsapda” aztán “Halálkirály” címmel. Nagyjából ezzel voltunk elfoglalva, ezért és a szervezés hiánya miatt meglehetősen kevés koncert volt az évben. Meg azért is, mert már inkább az új dalokkal szerettünk volna koncertezni, a kampány terveink szerint tavasszal kezdődik majd. Sándorgitáros visszatért a saját kvintezős környezetébe és inkább a Random Chords-szal foglalkozik, így Rónai Zsolt barátunk tölti be a posztot, szerencsére nagyon jól. A terveink között minden szerepel

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Napra - Ballada (MR2 Akusztik)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2013. május 6. Nézettség: 273

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal