12 girls band

6 videó
Kinai női zene csoport,amely 12 főből áll és a hagyományos kinai hangszereken játszák a hagyományos kinai és nyugati zenét.
Meg alakult a zenei társulat2001, június 18-án, a nők meghallgatása és kiválasztása több mint 4000 versenyző közül történt.
Minden női zenész klasszikusan képzett, és a zenekar tagjai jönnek a különböző télikertekből a Népköztársaság Kína területéről(PRC), többek között a Kínai Zeneakadémia, a Kínai Nemzeti Zenekar és a Central Conservatory of Music .
Kínai számmisztika adta Wang Xiao-Jing az ötletet a Tizenkét Girls zenekar létrehozásához.
A Xiao-Jing úgy döntött, azt akarta, hogy hozzon létre egy női együttes, tudta, hogy kell 12 tagja van. Per kínai mitológiában ez a tizenkét jinchai (12 hajtű), mely női nem.
A csoport debütált a modern kompozíciók ősi eszközök Kínában és Japánban Az északi félteke nyarán az 2003-ban. Japánban a debütáló album vezette a slágerlistákat, 30 héten keresztül. Debütáló albumuk, melynek címe "keleti Energia" címmel Észak-Amerikában 2004 augusztusában a feldolgozások, a Coldplay 's "Clocks" és Enya 's "Only Time "szerepel, és egy hatalmas televíziós reklámkampány bejelentette a csoport érkezését.
Között az eszközök, amelyeket a nők erhu (kínai hegedű ), Pipa (körte alakú lant), guzheng ( citera ), yangqin ( kalapált cimbalom ) dizi (keresztirányú fuvola ) és Xiao ( függőleges fuvola ). Occasionally, the duxianqin (single-stringed zither) and hulusi (three-piped gourd flute) are employed. Esetenként a duxianqin (egy húros citera) és a Hulusi (három vezetékes tök fuvola) játszik.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

ViVA Girls - Besame Mucho from "The Odyssey" live in Beijing 8/12/2010



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2013. július 26. Nézettség: 257

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal