Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Mester Tamás - If I Were You



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2010. december 18. Nézettség: 1,022

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2010. december 18. 16:17
Jó, hogy feltetted ezt a videót, köszönöm! :)
szombat, 2010. december 18. 18:42
Mester Tamásnak különleges hangja van és valahol szomorúsággal tölt el, amit mondott, miszerint ahhoz, hogy nemzetközi sikert érjen el valaki, mindenképpen angolul kell, hogy énekeljen.Miért mondom ezt.Azért, mert Arash perzsául, Tarkan tötökül, Eros Ramazotti olaszul énekelve is világhírű lett.Miért nem érhet el valaki magyarul sikereket.De sajnos igaza van, mert az Omega is angolul lett híres.
szombat, 2010. december 18. 19:17
Igazságtalan a nemzetek nyelvi kulturájával szemben ez a nagy anglománia és fölöttébb elgondolkodtató kis hazánkban saját , gyönyörü nyelvünk háttérbe szoritása, amikor az nagyon is hajlékony, árnyalt , éneklésre kitünően alkalmas . Magyar versenyen -nyelveket általánosan magas szinten nem beszélő, de tehetséges énekeseknek szenvedés is, hogy rosszak a forditások.Nem megfelelő helyekre eső hangsulyokkal pld.értelmi zavarok keletkezhetnek...Legtöbbször a müforditás költőietlen- ezért válik alkalmatlanná az artikulációra.Rossz prozódiával ugyanugy nem lehet érzelmeket, szineket produkálni, mintha az előadó az általa beszajkózott szöveg tartalmi részét nem tudja követni.Hangsort egyensulyoz ki hangadó szervein- és nem biztos, hogy tudja, épp miről énekel.

El kellene választani Magyarországon a müsort legalább fele- fele arányban a repertoár összeállitását illetően magyar és más müvekre. Nem gondolom, hogy ez valamiféle sovinizmus lenne- de talán alapvetően illő., ha már mi magyarok rendezzük , Magyarországon, magyar résztvevőkkel, " magyar" zsürivel- magyar közönségnek- magyar tehetségeket szánva a nemzetközi piacra.-még akkor is , ha a VÉGEREDMÉNY legtöbb esetben erősen vitatható.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal