Kiss Kata Zenekar

5 videó
A Kiss Kata Zenekar 2009 Karácsonyán adta ki első nagylemezét Dalocska címmel, mellyel szinte azonnal berobbantak a magyar zenei életbe. Az elmúlt három évben szinte nem is volt olyan gasztro, kulturális, vagy hagyományőrző rendezvény, ami nélkülük múlt volna el. A több száz sikeres fellépés is azt bizonyítja, hogy a közönség szeretettel fordul az általuk képviselt műfajhoz, és szívesen látogatja koncertjeiket. A zenekar interaktív módon vonja be a közönséget a műsorába, tartalmas szórakozást nyújtva a legkisebbektől az idősekig.

2012-ben az MR2 Petőfi Rádió által rögzítésre került első akusztikus koncertjük.

Egyedi módon ötvözik a magyar népzenét a pop, a rock és jazz műfaj elemeivel, a népzenei feldolgozások mellett pedig a saját dalaik is nagy népszerűségnek örvendenek. Az év elején jelent meg új albumuk Házi Áldás címmel, melyet elsőként Erdélyben mutattak be három sikeres turné keretén belül. A zenekar kiemelt figyelmet fordít a gyerekekre is, évek óta hűséges támogatója a Böjte Csaba által vezetett Dévai Szent Ferenc Alapítványnak. Kétszer adtak már koncertet 3000 gyermeknek a Parajdi Sóbánya Hangverseny termében és többször végig járták a gyermekotthonokat is műsorukkal határainkon innen és túl.

2013-ban jelenik meg a Kiss Kata Zenekar első gyermekeknek szóló albuma közkívánatra, mellyel a legkisebbeket szólítja meg a zene nyelvén szintén egyedi módon.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Pintér Lászlóné Erzsi
 

NAGY MAGYARORSZÁGÉRT! A MI HAZÁNKÉRT! MIHI 2016



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. március 19. Nézettség: 410

   


Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal