László Attila

20 videó
1996 október 18-n születtem Erdélyben, Kézdivásárhelyen. Amióta emlékszem mindig énekeltem, az oviban, a suliban, az utcán. Szüleim szerint hamarabb tanultam meg énekelni mint beszélni. Tízéves koromban rájöttem, hogy komolyan szeretnék zenével foglalkozni. Beiratkoztam a kézdivásárhelyi Tanulók Házában működő szintetizátor tanfolyamra, majd párhuzamosan zongorázni és orgonálni is tanultam. A billentyűs hangszerek a kedvenceim, de elkezdtem gitározni is. Az általános iskolát a kézdivásárhelyi Petőfi Sándor Iskolában végeztem, jelenleg a halásztelki Hunyadi Mátyás Gimnáziumban tanulok.

2011-ben eldöntöttem, hogy kipróbálom énekesi tehetségemet, ezért jelentkeztem a Csillag Születik tehetségkutató versenyre, amit sikerült is megnyernem. Ez hatalmas bátorítást adott nekem.

A Csillag Születik óta nagyon megváltaozott az életem. Rengeteg fellépésem volt már. Legnagyobb élményeim közé tartozik a kéthetes amerikai turném, melynek keretében fellépéseim voltak Florida, Connecticut, és New York államban, többek között énekelhettem a New York-i Magyar Házban is.

Büszke vagyok arra, hogy 2012-ben megjelent az első önálló nagylemezem, elnyertem Erdélyben a Transilvania Music Awards szavazásán az év felfedezettje és éz az év férfi hangja diját. Azóta is mindent megteszek azért, hogy egyszer sikeres és elismert énekes legyek. Mottóm: Szivvel, lélekkel a színvolnalas szórakoztatásért.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

László Attila koncert Csikágóban 2018 Augusztus 17.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2018. augusztus 21. Nézettség: 226

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal