Jazzékiel

6 videó - 2001
A zenekart 2001 áprilisában három barát alakította, Dunaújvárosban. A kezdeti felállásból mára csupán ketten maradtak: Hegyi Áron (zene, zongora) és Jakab Péter (szöveg, ének). Az első tagcsere óta szintén ős-tagnak számító Miklós Milán (basszusgitár) után Hajba Áron (gitár), majd a Blind Myselfből és az Idoruból ismert Szabó László (dobok) érkezett.

Igazi zenekarként a közönség 2005-től ismerhette meg őket, amikor is megjelent az első hivatalos kislemez Legenda Ep címen, a Mama Records gondozásában, rajta az Utolsó Lemezlovag című számmal, ami a hallgatóság jóvoltából hónapokig előkelő helyen állt a Radio Café játszási listáján. Innentől kezdve folyamatosan jelen vannak az összes fontosabb hazai fesztiválon, a nagyobb budapesti szórakozóhelyeken, valamint az ország számos klubjában.

Sok viszontagság után a zenekar leigazolt a Hunnia Recordshoz, és két nagylemezt készített a kiadónál. Az elsőt cím nélkül 2007-ben, majd a másodikat, koncept-album formájában „Holy Shit" címmel 2009-ben. A lemez anyaga még ugyanebben az évben akusztikus formában is előadásra került az MR2 Petőfi rádió Akusztik című műsorában.

Jakab Péter – ének

Hegyi Áron – zongora, rhodes

Miklós Milán – basszusgitár, vokál

Hajba Áron – gitár

Szabó László – dob

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Jazzékiel - Legenda



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2011. augusztus 29. Nézettség: 433

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal