Deva Premal & Miten

4 videó
A németországi születésű Deva Premal klasszikus zenei képzésben részesült, gyermekkorában esti meseként már mantrákat hallgatott. Édesanyja viola da gambán (térdhegedű) játszott, míg színész apja a spirituális út, elsősorban a Zen-buddhizmus és a jóga követője volt. Szanszkritnak tartotta magát és Deva elmondása szerint: “Amikor édesanyám terhes volt velem, üdvözlésképp a Gayatri Matrát énekelték az egész terhesség alatt.“
Mitennel alkotott sikeres duója 1990 óta több mint egymillió lemezt adott el a dalokat, a mantrát és a mefitációt ötvöző izgalmas zenéjükkel.
Egy sor elismert CD-t adtak ki, melyek jóval több, mint félmillió példányban keltek el, miközben koncertjeik és elragadó ének workshopjaikról meleg hangú kritikák születtek Európa-szerte csakúgy, mint Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Államokban.
Zenéjükkel, mely átlépi az összes megszokott zenei határt olyan rajongókra tettek szert, mint a rock-ikon Cher, aki Farewell Concert turnéján előadta Deva leghíresebb dalát, a Gayatri Mantrát, vagy a világszerte ismert író és személyiségfejlesztő tréner Tony Robbins, sőt, miután zárt körben meghallgatta Deva és Miten előadását, még Őszentsége, a 14. Dalai Láma is így nyilatkozott:”Csodálatos zene, csodálatos”

Eckhart Tolle, a neves guru és bestseller-szerző pedig emígy jellemzi őket: “Deva és Miten zenéjének hallgatásakor az értelem mögött elterülő megszentelt tér természetes módon és könnyedén válik nyilvánvalóvá. Tiszta mágia.”

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Deva Premal - OM NAMO BHAGAVATE



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2010. október 20. Nézettség: 277

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal