Otis Taylor

12 videó
Egy amerikai blues zenész . Született:Chicago , Illinois , Egyesült Államok, 1948,július 30-án.
Ő egy multi-instrumentalista, akinek tehetsége is a gitár , bendzsó , mandolin , szájharmonika , ének és. In 2001-ben elnyerte a ösztöndíjat a Sundance Film Zeneszerzők Laboratory.
Taylor költözött fiatal korban a Denver , Colorado , ahol felnőtt. He originally grew up playing the banjo, but his father wanted him to be a jazz musician. Ő eredetileg nőtt fel játszott a bendzsó, de az apja azt akarta, hogy a jazz zenész. Upon hearing that the banjo was originally an African instrument turned almost exclusively into a white bluegrass instrument in part through the derogatory black-face minstrel shows of the 19th century, Taylor dropped the banjo and began to focus solely on the guitar and harmonica. Amikor meghallotta, hogy a bendzsó eredetileg egy afrikai eszköz vált szinte kizárólag egy fehér bluegrass eszköz részben az a méltatlan fekete-face énekest mutatja , a 19. század, Taylor esett a bendzsó és kezdett összpontosítani kizárólag a gitár és harmonika. Játszott mint Európában és az Egyesült Államokban számos blues-orientált zenekarban 1977-ig, amikor elhagyta a zeneipart más célok végett, például antik kereskedő.
Taylor visszatért a zene 1995-ben, és 2008-tól kiadott kilenc blues album több lemezkiadónál. Zenéje inkább összpontosítani a kemény valóság az élet, elsősorban a fekete közösség. Néhány gyakori téma az ő zenéje a gyilkosság, a rasszizmus, a szegénység, valamint a szükséges megváltás.
Taylor feleségül vett Carol Ellen Björk 1985-ben. T. Két lányuk van, Cassie Taylor és Taylor Jae.
Taylor legidősebb lánya, Cassie, szerepelt ,fellépet a sok kiadás miatt. Ő is játszik számos eszközön, beleértve basszusgitár és ének.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Otis Taylor & Cassie Taylor - Few Feet Away (Live)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2013. június 21. Nézettség: 273

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal