Anja Harteros

28 videó
Német operai szoprán aki született: Bergneustadt , Észak-Rajna-Vesztfáliában 1972, julius 23-án.

Született görög apától és német anyától,van két testvére Alexia és Georgios. A szülők ösztönözték,
hogy folytassa a klasszikus zene és az ének tanulását., August Wilhelm Welp, észrevette jelentős tehetségét és javasolta az ő szakszerűen tanult énekelni.A 14 éves (1986-ban), elkezdett hangképzés és iskolázás tanulását tanára Astrid Huber-Aulmann Gummersbach, egyidejüleg.
Az első előadást a zenei intézmény koncertek és egy iskolai előadásban a Figaro házassága 1990-ben, mint a grófnő. In 1992-ben adta első koncertjét a Kantonsschule Schwyz Svájcban.
A középiskola befejezése után, 1991-ben, Harteros folytatta hangképzés tanulmányait Liselotte Hammes a kölni Zeneművészeti Egyetemen ő eredeti énektanáránál.
1993-ban és 1994-ben tútnézott Oroszország és az Egyesült Államokban, ami vonzott sok ember figyelmét az énekes iránt. Ő sokat tanult mire a záró vizsgák után jutalmul 1996-ban, ő kapott állandó helyet a zenekarban, a Bonni Operaházban. A 1999 nyarán, ő nyerte a BBC Cardiff Singer of the World versenyt , ami a sok meghívást követte a koncertek és előadások vendége lett. This was the major breakthrough for her career: since then, she has appeared as a guest at all the major world opera houses, including Frankfurt , Lyon , Amsterdam , Dresden , Paris , Hamburg , Vienna , New York ( Metropolitan Opera ), Munich , Cologne , and Berlin ( Deutsche Oper ), as well as the Salzburger Festspiele . Ez volt a nagy áttörés az ő karrierjébe: Azóta megjelent, mint vendég előadó, a világ vezető operaházaiban, beleértve a Frankfurt , Lyon , Amszterdam , Drezda , Párizs , Hamburg , Bécs , New York ( Metropolitan Opera ), München , Köln és Berlin ( Deutsche Oper ), valamint a Salzburgi Ünnepi Játékokon.
Ő énekelte a címszerepet egy új zeneműben Händel Alcina az Operafesztiválon Münchenben 2005-ben.Repertoárja tartalmazza szerepét Mimì ( Bohémélet ), Desdemona ( Otello ), Micaëla ( Carmen ), Eva ( Die Meistersinger von Nürnberg ), Elisabeth ( Tannhäuser ), Fiordiligi ( Così fan tutte ), Contessa ( Figaro házassága ), Arabella ( Arabella ), Alice Ford ( Falstaff ) és Alcina.
Énekelt az első Violetta Traviata 2004-ben és az első Amelia Simon Boccanegra 2005-ben San Diego Operaházban.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Anja Harteros - Laudate Dominum - Dresden Adventskonzert '08



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2013. július 31. Nézettség: 198

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal