Thomas Quasthoff

22 videó
Egy német basszbariton ,aki született:Hildesheim , Németország, 1959 november 09-én.
Bár a hírneve alapján a teljesítmény romantikus Lieder , Quasthoff egy sor a barokk kantátákat ad elő a Bach műveket az egyéni az jazz improvizációk. Rendellenességgel született mivel
anyja a terhesség alatt hányás ellen oly gyógyszert kapott ami ártalmas volt fiára.
Megtagadták Tőle hogy beiskolázza magát a zenei konzervatóriumba a Hannoverben.
köszönhetően a fizikai képtelen zongorázni, és nem hiányzik az ehhez szükséges szakértelemmel belépő a télikert. A korai szakaszban a tanulmányait, mint énekes folytatta
és segítette Sebastian Peschko. Ezért úgy döntött, hogy magán uton tanul énekelni. Azt is vizsgálták törvény három évig. Mielőtt a zenei karrierjét, dolgozott hat évig, mint a rádió bemondó NDR . H Ő is volt voice-over munka televízió.
Az ő zenei karrierje 1988-ben indult, amikor megnyerte az ARD Nemzetközi Zenei Versenyen a müncheni , kereső dicséret a bariton Dietrich Fischer-Dieskau . 1995-ben amerikában debütált az Oregon Bach Fesztiválon ,meghívására művészeti igazgató Helmuth Rilling , 1998-ban ő volt az egyik szólista a Bach Fesztivál világ premierje Krzyztof Penderecki s Credo, a felvétel, amely elnyerte a Grammy-díjat a legjobb kórus felvételt. 2003-ban színre lépet az operában és debütált Don Fernando Beethoven 's Fidelio , a Salzburgi Ünnepi Játékokon. által végzett Simon Rattle. A San Francisco Symphony debütálása szeptemberében került sor 2004-ben.
Ő elnyerte a Grammy-díjat a Legjobb klasszikus énekes 2000-ben. Megnyerte a Grammy-díj a legjobb klasszikus énekes, a második alkalommal, 2004-ben. Elnyerte a Grammy-díjat a Legjobb klasszikus énekes harmadik alkalommal, 2006-ban Rainer Kussmaul vezetésével tagjai a RIAS Kamarakórus Berlin Barokk Szólisták azok rögzítése JS Bach : Ő jelenleg a professzor a Hanns Eisler School of Music -ban Berlinben , ő korábban tanított a Zeneakadémián Detmold , Németország. 2008-ban ő volt a szólistája a Grammy-díjas felvételnek a Brahms Ein Deutsches Requiem (Simon Rattle, karmester, Simon Halsey, karigazgató) az EMI Classics.
2012,január 11-én úgy dönt hogy abba hagyja az éneklést tartós egészségromlás végett.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Thomas Quasthoff - Swing Low, Sweet Chariot



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2013. augusztus 13. Nézettség: 264

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal