Taio Cruz

15 videó
Taio Cruz 1982. április 23-án született Londonban. Angol énekes, dalszövegíró, és zenei producer. Édesapja nigériai, édesanyja brazil származású. Dalszövegírói pályafutását 18 éves korában kezdte el.
2004-ben, 21 éves korában az a megtiszteltetés érte, hogy átadhatta Will Youngnak a Brit Awards díjat, Your Game című kislemezéért.

A Rokstarr Music London alapítója, amely 2006-ban bocsátotta ki I Just Wanna Know című kislemezét. 2006-ban aláírt egy közös szerződést a Universal Music Group vállalattal. 2007 szeptemberében adta ki a második kislemezét, Moving On címmel. 2008-ban debütált Departure nevezetű lemeze. 2008 márciusában kiadta Come On Girl című kislemezét. Ezt a dalt Lucianával vette fel közösen. 2009 októberében jelent meg Rokstarr nevezetű albuma. Az első kislemez az albumról a Break Your Heart lett. A Departure-t követte az I Can Be című kislemez. Augusztus 18-án kiadta a She's Like a Start, ami az előző kislemez remix-dala, az amerikai rapperrel, Busta Rhymesszel, és a Sugababes lánycsapattal.



Forrás: http://starity.hu/sztarok/taio-cruz/eletrajz/#ixzz1c6n2i5TJ

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Taio Cruz - Dynamite (Int'l Version)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2010. december 24. Nézettség: 497

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal