Ann Sally

32 videó
Ann Sally koreai származású. Ő született és nevelkedett Nagoya, Japán ahol érettségizett. Belépett az orvosi kollégium Tokióban és jött át a zene a Bossa Nova. Mellett válik a szív belgyógyász csatlakozott egy zenei klub tevékenységéhez a főiskolán, és elkezdett énekelni. Kedvenc művészek Rickie Lee Jones, Elis Regina és Sam Cooke.

Felvette debütáló albumát Voyage köztük néhány kedvenc dalokat és más biztosítás dallamokat, amelyek a legjobban megfelelnek puha és bársonyos hangon. Támogatásával a jazz nagy Toots Thielemans, átélt csodálatos együttműködést a stúdióban az albummal.

Her nyomon követése albumot Hold tánc és a Brand New Orleans is bemutatta a fejlődő zenei tehetségét, dalokat énekelt angolul, portugálul és japánul.

2002 januárjában költözött New Orleansba további tanulmányai végett, szívgyógyszer, és átveheti a nagyobb expozíciót és a tapasztalat a zene. Visszatért Japánba New Orleansból, 2005 márciusában házasságot kötött és született egy lánya.

Egy nagyon szokatlan, de üdítő szállítás, jó hang, a jó időzítés és az általános goromba bemutató ... mint mondják Japánban konnichi wa jó reggelt ... hallgatni ez egy jó módja annak, hogy jól induljon a nap!

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Ann Sally - Starry Avenue



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2014. április 9. Nézettség: 133

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal