Luca Pisaroni

15 videó
Pisaroni, született 1975-ben, megkapta a zenei nevelést a Conservatorio Giuseppe Verdi Milánóban, Buenos Airesben, és New Yorkban." Körülbelül felnövő Busseto, Pisaroni azt mondta: "Úgy érzi, Verdi szelleme az egész hely! Családom költözött Venezuelából vissza Olaszországba, amikor négyéves voltam. Mint egy gyerek, jártam az operába az én nagyapámmal, és amikor 11 éves voltam, már tudtam, akartam lenni operaénekes. " Majd hozzátette: "Úgy érzem, van egy hatalmas zenei örökségem, jött, mint én, ugyanabból a kis városból, mint Verdi - és Carlo Bergonzi is. A fiút, szoktam hallgatni a Bergonzi mesterkurzusain iskola után. Egy nap, Remélem, hogy tisztelegni fogok a nagy zeneszerző Verdi előtt, valamint Bergonzi mondta. Számomra ő a mérce Verdian beszédmód és a zenei stílusban
Parancsoló változatos repertoár, Pisaroni már megjelent számos, a világ vezető operaházakban és fesztiválokon. Ő énekelte Mozart Figaro, a Metropolitan Operában, Opéra National de Paris, San Francisco Opera, Bécsi Állami Opera és a Salzburgi Ünnepi Játékokon és sok más helyen.
Luca Pisaroni Bécsben él feleségével, Catherine (lánya híres amerikai bariton Thomas Hampson. A golden retriever, Lenny 2.0, és a miniatűr tacskó, Tristan, az énekes állandó útitársai.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Luca Pisaroni (Figaro) sings "Aprite un po' gli occhi"



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2014. június 8. Nézettség: 160

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal