Morrissey

4 videó
Steven Patrick Morrissey (született:1959, május 22-én ), ismertebb nevén az ő vezetéknevét, Morrissey, egy angol énekes és dalszövegíró. Felállt előtérbe a 1980-as években, mint a szövegírója és énekese a zenekar a Smiths . A zenekar nagyon sikeres volt az Egyesült Királyságban, de felbomlott 1987-ben, és Morrissey kezdett szólókarrierbe, így az első tíz az Egyesült Királyság Singles Chart tíz alkalommal. Első szólólemeze, a 1988-as Viva Hate lépett a brit albumlista első számú.

Ő széles körben, mint egy fontos újító az indie zenei színtéren, A zenei magazin NME szerint Morrissey, hogy "az egyik legbefolyásosabb művész valaha", míg a The Independent azt mondja: "A legtöbb popsztár, hogy meghalt, mielőtt azok elérnék Az ikonikus státuszát nem érte el az ő életében. " 2004-ben, Pitchfork Media nevezte "az egyik legkülönösebb alakja a nyugati populáris kultúra az elmúlt 20 évben".

Morrissey dalszöveg már le, mint "drámai, sivár, vicces matricák a halálra ítélt kapcsolatok, magányos éjszakai klubok, a terhet a múlt és a börtön, a haza ". Ő is megjegyezte, az ő különleges bariton ének stílusát (bár néha használ hamisan ), a frufru fodrász és a dinamikus élő előadások. Media viták okozták az ő nyílt és gyakran contrarian véleményeket, és ő is felkeltette a média figyelmét az ő érdekképviseleti a vegetarianizmus és az állatok jogait . Ő írja le magát önéletrajzában, mint egy állat protekcionista.
Bővebben: Wikipédia.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

MORRISSEY - Yes I Am Blind - (Live 1991)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2014. június 14. Nézettség: 198

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal