Emily Osment

27 videó
Emily Jordan Osment . Egy amerikai színésznő és énekes-dalszerző-aki született: Los Angelesben, 1992, március 10-én.
. Ő legutóbb játszott a 2011 ABC Family Original Movie, cyberbully , a 2013-as TV-sorozat Tisztítószerek készített, az online szolgáltatás ropogás és a 2014- Lifetime film A lánya rémálma.
Osment bővítette repertoárját a pop zenét, és újabban az alternatív / indie rock , ahol ő már felvett tini pop slágerek, mint a " Nem hiszem, hogy róla "," ha nem Have You "mellett a Hannah Montana sztárja Mitchel Musso , és legújabban "Once Upon a Dream".
Osment belépése a szórakoztató ipar 1998-ban kezdődött, amikor szerepelt a kereskedelmi, a virág szállító cég FTD . [8] Onnan folytatta, hogy a szolgáltatás a sok hirdetés, ami után ő tette színészi debütált az 1999-es film The Secret Life of Girls, főszereplő Eugene Levy és Linda Hamilton . Ugyanebben az évben, ő együtt játszott a Glenn Close a Hallmark Classic tévéfilm Sarah, Plain és Tall: Winter End , szerepet, amelynek eredményeképpen a Young Artist Award jelölést. [8] Azóta ment, hogy csinál egy számot szerepeket, mint például szerepelt televíziós show, mint Angyali érintés , barátok , és a 3rd Rock from the Sun . Bővebben :Wikipédia.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Emily Osment - 1-800 Clap Your Hands (The Water Is Rising) (Lyrics Video) HD



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2014. június 24. Nézettség: 233

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal